zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eerste AFM-column op Telegraaf.nl
Eerste AFM-column op Telegraaf.nl

Eerste AFM-column op Telegraaf.nl

  • Nederland
  • Deze week is de eerste column van de Autoriteit Financiële Markten verschenen op de website van de Telegraaf. De AFM schrijft elke drie weken een column voor de rubriek OverGeld.
  • AFM
  • http://www.afm.nl
  • info@afm.nl
  • http://www.afm.nl/nl/professionals/afm-actueel/nieuws/2013/okt/column-lijfrente.aspx

De eerste column heet Hoed je voor tegenvallende lijfrente-uitkering. Aanleiding is het AFM-onderzoek naar de informatieverstrekking door verzekeraars over expirerende lijfrentes. En de tips op de consumentenwebsite van de AFM: Wat moet je weten als je lijfrente vrijvalt?

Behalve de AFM schrijven ook een aantal andere columnisten regelmatig columns voor de rubriek OverGeld, waaronder de Bart Combée van de Consumentenbond, Nationale ombudsman Alex Brenninkmeijer en een aantal financieel adviseurs. Namens de AFM zijn woordvoerders Marcel Proos en Imre de Roo columnist.

Lezers hebben de mogelijkheid om te reageren op de columns. Reacties zijn ook direct welkom bij de AFM, via het Meldpunt Financiële Markten op www.afm.nl/contact of per telefoon op 0800- 5400 540 (gratis), op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top