dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eerste bescheiden opdracht voor BAM Danmark
Eerste bescheiden opdracht voor BAM Danmark

Eerste bescheiden opdracht voor BAM Danmark

  • Europa
  • BAM Danmark heeft opdracht verworven van de Technische Universiteit van Denemarken (DTU) voor de bouw van kantoor 345C op de campus van DTU in Kongens Lyngby, vijftien kilometer ten noorden van Kopenhagen. Met de bouw is een contractsom gemoeid van circa € 4,5 miljoen. Het is de eerste utiliteitsbouwopdracht voor BAM in Denemarken.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/eerste-bescheiden-opdracht-voor-bam-danmark?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

BAM Danmark is begin dit jaar door Koninklijke BAM Groep opgericht. Met dit bedrijfsonderdeel, dat is gevestigd te Kopenhagen, verkent BAM welke mogelijkheden de Deense utiliteitsbouwmarkt de Groep biedt voor een permanente vestiging.

Het project betreft de nieuwbouw van een kantoor van 1.300 m2, dat de verbinding vormt tussen de clean rooms van DTU Danchip (het nationale centrum voor micro- en nanofabricage) en het huidige universiteitsgebouw 345Ø. Het nieuwe gebouw biedt kantoorruimte aan de onderzoekers van DTU Nanotech van de Faculteit van Micro- en Nanotechnologie. Het project is in 2015 gereed.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top