zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eerste energienotanul-woning gebouwd
Eerste energienotanul-woning gebouwd

Eerste energienotanul-woning gebouwd

  • Nederland
  • VolkerWessels Vastgoed heeft de eerste energienotanul-woningen opgeleverd. De woningen staan op de locatie Sterrenberg in Huis ter Heide. Er zijn acht energienotanul-woningen gerealiseerd in twee blokken van vier woningen. Energienotanul is de nieuwe standaard in de bouwwereld. Door het realiseren van deze 8 energienotanul woningen heeft VolkerWessels Vastgoed veel ervaring met het bouwen van dit concept.
  • Koninklijke Volker Wessels Stevin nv
  • http://www.volkerwessels.com
  • info@volkerwessels.com
  • http://www.volkerwessels.com/nl/nieuws/detail/eerste-energienotanul-woning-gebouwd

Omgekeerde integratie

Sterrenberg is een gebiedsontwikkeling waar volgens de principes van omgekeerde integratie een wijk van 400 woningen met zeven identieke nieuwe zorggebouwen wordt gebouwd. VolkerWessels Vastgoed werkt daarbij samen met ZorgID en de Stichting Abrona.

Doorontwikkeling

De twee blokken van energienotanul-woningen verschillen technisch iets van elkaar. Eén blok van vier woningen is uitgevoerd met een luchtwarmtepomp en het andere blok met vier woningen maakt gebruik van warmte/ koude opslag in de bodem. De prestaties van beide systemen worden gemeten zodat het energienotanul concept nog verder kan worden verbeterd. Binnenkort wordt gestart met de bouw van een volgend aantal energienotanul-projecten.

Betrokken bedrijven

Bij de ontwikkeling van het eerste energienotanul concept zijn meerdere VolkerWessels-werkmaatschappijen betrokken; VolkerWessels Vastgoed, Boele & van Eesteren, Bébouw Midreth, Homij Technische Installaties, Aveco de Bondt, De Groot Vroomshoop, Dubotechniek en De Mors.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top