zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eerste Identity en Access Management (IAM) training zeer succesvol!
Eerste Identity en Access Management (IAM) training zeer succesvol!

Eerste Identity en Access Management (IAM) training zeer succesvol!

  • Nederland
  • Eindhoven 28 oktober 2014 - Vorige maand organiseerde International Management Forum (IMF) de eerste 4-daagse training over Identity Management en Access Control. De cursisten waren zeer tevreden over deze eerste training!
  • imf-logo-vierkant
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/identity_management_access_control.php
  • info@imf-online.com

In de training werden alle aspecten van een IAM traject zodanig belicht dat de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt. Bovendien kregen de deelnemers handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan een Identity Management & Access Control project en kunnen ze de resultaten van leveranciers toetsen.

De training werd gegeven door André Koot. André is senior consultant Informatiebeveiliging en Identiteitenbeheer bij Strict Consultancy. André is lid van de advisory board van Identity.next en van het Cloud Expert Team van EXIN. Daarnaast is hij redacteur van het vakblad Informatiebeveiliging van het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) en schrijft hij regelmatig artikelen in dat blad.

De cursisten waren na afloop erg te spreken over de training én over de trainer. Zie hier enkele reacties van de cursisten:

  • ‘De training was stimulerend en zette aan tot nadenken.’
  • ‘Het was een inspirerende training.’
  • ‘De training was zeer interessant en vooral ook goed gegeven door André Koot die duidelijk kennis van zaken heeft!’

Vanwege het succes van de eerste training heeft IMF een tweede training ingepland. De tweede training zal plaatsvinden op 16 + 17 + 30 + 31 maart 2015. Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF): www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top