zaterdag, mei 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eerste Nederlandse hostingprovider gecertificeerd als PCI-DSS Certified Service Provider
Eerste Nederlandse hostingprovider gecertificeerd als PCI-DSS Certified Service Provider

Eerste Nederlandse hostingprovider gecertificeerd als PCI-DSS Certified Service Provider

  • Nederland
  • Redbee is PCI-DSS level-1 Certified Service Provider en kan als eerste hostingbedrijf managed hosting uitvoeren voor PCI-DSS compliant omgevingen.
  • logo-redbee
  • Redbee
  • http://redbee.nl
  • info@redbee.nl
  • Amsterdam, 16 maart, 2015 – Redbee heeft onlangs de unieke status van PCI-DSS level-1 Certified Service Provider behaald en is daarmee het eerste hostingbedrijf dat in Nederland gecertificeerd is om managed hosting uit te voeren voor PCI-DSS compliant omgevingen. Noot voor de redactie Rogier Mars Redbee Noordermarkt 16 1015 MX Amsterdam Tel: 020- 7080050 Email: rogier@redbee.nl Website: www.redbee.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Fabienne van Acquoy (fabienne@redbee.nl) of Rogier Mars (rogier@redbee.nl), tel. 020- 7080050.

PCI-DSS staat voor Payment Card Industry Data Security Standard en wordt wereldwijd ingezet ter bescherming van creditcarddata. Alle organisaties die creditcards opslaan, verwerken of verzenden, zijn verplicht om te voldoen aan deze standaard.

“Het is een uitdaging voor bedrijven om PCI-DSS compliant te worden, maar het is zeker niet onoverkomelijk. Voor het behalen van compliance moet aan een aantal zaken zijn voldaan op het gebied van infrastructuur, software-gebruik, development-proces, systeembeheer, administratieve procedures en noodmaatregelen. Met onze managed hosting ontzorgen we klanten die PCI-DSS-compliant dienen te zijn. Het behalen van de service-provider status is het bewijs dat Redbee voldoet aan de eisen voor beveiliging om risico tot fraude bij bedrijven te verminderen. We hebben hard gewerkt en we zijn erg trots op het behalen van de certificering”, aldus Rogier Mars, CEO en mede-eigenaar van Redbee.

Payment Card Industry Security Standard (PCI-DSS)

Creditcards en debitcards vormen de ruggengraat van het moderne betalingsverkeer. De PCI-DSS-standaard is een uitgebreide veiligheidsstandaard, bestemd voor organisaties die betaalgegevens opslaan, verwerken of verspreiden. PCI-DSS is een openbare standaard en is samengesteld door Mastercard, VISA, American Express, JCB en Diners. Geregistreerde service providers zijn geaudit door een onafhankelijke auditor. Ze dienen op elk moment aantoonbaar te voldoen aan zware eisen ten aanzien van techniek, organisatie en personeel.

——————–

Over Redbee

Redbee voert sinds 2001 hosting uit voor een breed scala aan klanten. De in Amsterdam gevestigde hostingprovider heeft veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van schaalbare en veilige infrastructuren, waaronder diverse projecten waarbij klanten zijn ondersteund bij het behalen van een PCI-DSS Compliance certificering. Redbee is geregistreerd PCI-DSS Level-1 service provider en beschikt over gecertificeerde CISSP medewerkers.

Het netwerk van Redbee omvat verschillende datacenters en transit-providers. Redbee is categorie 1 deelnemer van SIDN, LIR-member van RIPE en beschikt over een eigen AS voor de uitgifte en routering van IP-adressen (AS48056). De datacenters voldoen aan ISO27001 en PCI-DSS. Het netwerk is ingericht om piekbelasting te verwerken.

Over PCI-DSS

PCI-DSS is een onafhankelijke internationale beveiligingsstandaard voor het beschermen van gegevens over betaalmiddelen en betaalkaarten. Meer informatie: www.pcisecuritystandards.org.

Over Redbee

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top