zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eerste online erotiekshop accepteert betaling via Bitcoin
Eerste online erotiekshop accepteert betaling via Bitcoin

Eerste online erotiekshop accepteert betaling via Bitcoin

  • Nederland
  • Eerste online erotiekshop accepteert betaling via Bitcoin.
  • BitcoinRebelStone
  • LemonKicks V.O.F.
  • http://www.rebelstone.nl
  • info@lemonkicks.com

RebelStone.nl is de eerste erotische webwinkel in Nederland, waar klanten volledig anoniem kunnen afrekenen via Bitcoin. In combinatie met PakjeGemak van PostNL is het aanschaffen van spannende sekstoys nu nog sneller en discreter.

Bitcoin is een digitaal betaalmiddel, dat wordt beheerd via een peer-to-peer netwerk. Dit betekent dat er geen autoriteiten of andere instellingen aan te pas komen, want de deelnemers van het netwerk zorgen voor validatie van de betaling. Bitcoins zijn voorzien van ijzersterke encryptiemethoden, waardoor deze zogeheten cryptovaluta veilig, goedkoop en binnen enkele seconden te gebruiken is. Hierdoor worden Bitcoins een steeds populairder betaalmiddel.

Bitcoins zijn te koop via internet of – wanneer de gebruiker een krachtige computer bezit – zelf te genereren via een proces dat “mining” genoemd wordt. Bitcoins worden opgeslagen in een digitale portemonnee, die op een pc, mobiele telefoon of online kan worden bewaard.

Na Thuisbezorgd.nl, is het nu dus ook mogelijk om erotische producten te bestellen via Bitcoin. RebelStone.nl is hiermee de eerste online erotiekshop in Nederland, die betalingen via Bitcoin accepteert. Want hoewel de vraag naar seksspeeltjes nog steeds stijgt en steeds meer mensen sekstoys aanschaffen voor extra plezier tussen de lakens, wil men toch het liefste zo anoniem mogelijk bestellen. Met Bitcoins is dit nu gemakkelijker dan ooit.

Over LemonKicks

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top