maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eerste Pur Sang buitenconcert op Landgoed Pijnenburg met Janne Schra
Eerste Pur Sang buitenconcert op Landgoed Pijnenburg met Janne Schra

Eerste Pur Sang buitenconcert op Landgoed Pijnenburg met Janne Schra

  • Nederland
  • Zondag 26 april vindt het eerste kleinschalige buitenconcert van Pur Sang plaats op Landgoed Pijnenburg, verscholen in de monumentale bossen van Lage Vuursche vlakbij Utrecht. Op een open plek midden in de natuur kan er van 17.00 tot 23.00 uur ongedwongen genoten worden van live muziek, voorafgegaan door een diner aan lange tafels. Singer-songwriter Janne Schra vormt de hoofdact van dit eerste Pur Sang concert. Het voorprogramma wordt verzorgd door PHOS en Leroy Rey. Verwacht een magische lenteavond, verwarmd met fakkels en vuren, dichtbij de artiesten. Pur Sang organiseert later deze zomer nog drie avondconcerten op bijzondere buitenlocaties.
  • Janne Schra (photo IamKat)
  • LiNC Communication
  • www.linc-communication.nl
  • info@linc-communication.nl
  • AGENDA Pur Sang buitenconcerten 2015 (1)

Programma

Het evenemententerrein van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is zondag 26 april geopend vanaf 17.00 uur. Het landgoed ligt in de gemeente Baarn op de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug en grenst aan Soestdijk. Tip: verken op eigen gelegenheid de Lage Vuursche Bossen in de omgeving! Voordat het concert begint, kan er van 17.00 tot 19.30 uur gedineerd worden aan lange tafels op een prachtige plek in de natuur (of bij minder mooi weer binnen in sfeervolle, comfortabele tenten), terwijl DJ Leroy Rey – bekend van o.a. Wicked Jazz Sounds en Risk Sound System – de muziek verzorgt. In samenwerking met cateraar Absolute Delicious biedt Pur Sang diverse culinaire zomergerechtjes (variërend van 4 tot 15 euro). Denk aan: soepjes en salades, pasta’s en tapas, taart en fruit.

Het voorprogramma start rond 19.30 uur en wordt ingevuld door PHOS (Eveline Vroonland). In 2014 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent om vervolgens twee keer bij DWDD te spelen. Ze werkt samen met producer/rapper Skiggy Rapz. Een dromerige, etherische feel wordt toegevoegd aan de beat- en vocals gestuurde nummers en zo ontstaat muziek die zich perfect laat omschrijven als ‘Dream & Bass’. Pur Sangs hoofdact Janne Schra betreedt het buitenpodium om 21.00 uur.

Janne Schra

Singer-songwriter Janne Schra werd bekend als zangeres van Room Eleven (2001-2010) en Schradinova (2010-2012). Sinds 2012 treedt ze op onder haar eigen naam. Vertellen is wat Janne doet, met haar stem en haar verhalende teksten. Persoonlijk en oprecht, maar ook universeel herkenbaar. Ze ontving een Essent Award en Zilveren harp en met haar albums behaalde ze platina en goud. Onlangs verscheen haar vijfde studioalbum: PONZO. Een kleurrijk album waarmee ze door heel Nederland toert en speelt voor uitverkochte zalen. Het album is geproduceerd door haar partner Torre Florim (frontman van De Staat) en is naar eigen zeggen een ode aan het positivisme, met liedjes waarop zowaar gedanst mag worden. Geen schone schijn, maar wel een positief licht op de realiteit van alledag. Voor recensies en meer info over Janne Schra zie: janneschra.com. Videoclip van Janne Schra’s ingetogen folky nummer ‘Little Bamboo’: youtu.be/0Hnto4r1mv8.

Tickets

Kaarten voor dit unieke concert tussen de eeuwenoude bomen van het bos van Lage Vuursche zijn verkrijgbaar voor € 24,95 (excl. servicekosten) via: www.concertpursang.nl/tickets. Voor snelle beslissers zijn er Early Bird Tickets met een vroegboekkorting van 5 euro.

Meer Pur Sang

Deze editie is de eerste in een reeks van vier Pur Sang lente- en zomeravondconcerten dit jaar, georganiseerd door Kleiner dan Drie (een evenementenbureau uit Utrecht – bekend van Kleurenblind Festival, Contrast Festival en het jaarlijkse kussengevecht in de binnenstad). Vrijdag 5 juni en vrijdag 21 augustus vindt Pur Sang plaats in de oude ridderhofstad Park Voorn te Utrecht. Zondag 4 oktober keert Pur Sang terug bij Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg. Iedere editie staat een andere singer-songwriter centraal, voorafgegaan door een wisselend voorprogramma en diner.

www.concertpursang.nl
www.feelgoodtentevent.nl
www.facebook.com/PurSangNL
www.facebook.com/events/335981099943124

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top