dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Effectief Frans of Duits leren
Effectief Frans of Duits leren

Effectief Frans of Duits leren

  • Nederland
  • Een zakelijke taaltraining bij The Square Mile, effectief en efficiënt!
  • 196893_142451649155760_2712749_a
  • The Square Mile
  • http://www.thesquaremile.nl
  • thesquaremile.beheer@gmail.com

Als u ervoor kiest om een zakelijke taaltraining te volgen, dan wilt u graag dat deze cursus aansluit bij uw leerbehoeften. U volgt de cursus om effectiever te kunnen werken en het is dan belangrijk dat u precies dat leert wat u daadwerkelijk gebuikt binnen uw functie. Een zakelijke taaltraining vraagt om een specifieke aanpak en daar weten we bij The Square Mile alles van. Wij hebben ons gespecialiseerd in het geven van taaltrainingen aan bedrijven en instellingen en hebben onze cursussen in de loop van de jaren geperfectioneerd. U kunt bij ons zakelijke taaltrainingen volgen in diverse talen, van Duits en Frans tot Russisch en Chinees.

Taalcursus voor iedereen

Het maakt niet uit op welk taalniveau u zich bevindt, want bij The Square Mile geven we cursussen op elk niveau. Een cursus zakelijk Duits voor beginners of een cursus technisch Italiaans voor gevorderden, er is altijd een passende cursus voor u. Daarbij bieden we u nooit een kant en klare taalcursus aan, maar wordt uw cursus altijd specifiek voor u samengesteld. Onze gespecialiseerde trainers doen dit aan de hand van intake gesprekken voorafgaand aan uw cursus. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen en leerdoelen kenbaar maken. Daarnaast wordt natuurlijk rekening gehouden met uw branche en functie. Zo kunnen wij u de taaltraining bieden die u nodig heeft.

Veelzijdig en flexibel

The Square Mile geeft zakelijke taaltrainingen door heel Nederland. Wij komen graag een cursus geven bij u op kantoor. Daarnaast hebben we verschillende trainingslocaties in Amsterdam, Breda, Den Bosch en Leiden. Bent u vaak druk bezet en niet in staat om uw taalcursus Frans face-to-face te volgen? Dan bieden trainingen op afstand uitkomst voor u. Wij begrijpen dat u veel aan uw hoofd heeft en denken graag met u mee. Neem voor vragen gerust eens contact met ons op.

Over The Square Mile

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top