woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Elektrische E sigaar in opkomst
Elektrische E sigaar in opkomst

Elektrische E sigaar in opkomst

  • Nederland
  • Recentelijk is de nieuwe webshop funkyvapes op het internet gelanceerd. Probeert u te stoppen met roken of zoekt u een alternatief voor sigaretten of sigaren dan is deze webshop er speciaal voor u. Ook is dit beter voor uw gezondheid en beter voor uw portemonnee. In deze webshop verkopen wij verschillende elektronische sigaretten en sigaren voor hele lage prijzen. Daarnaast verkopen wij de accessoires voor de bovenstaande producten.
  • logo_funky
  • Jansen en Stok
  • http://www.funkyvapes.nl
  • info@jansenstok.nl

Wie zijn wij

J&S, voluit Jansen en Stok is een webshopwarenhuis, opgesplitst in diverse niche webshops. Jansen en Stok heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. U kunt ervan uitgaan dat elke product dat wij verkopen uitgebreid is getest en getoetst. Daar waar wij elk product zelf op voorraad hebben kunnen we u ook het beste adviseren over onze producten.

Assortiment

De webshop funkyvapes.nl bestaat uit een groot assortiment in verschillende elektronische sigaretten en sigaren. Wij bieden u verschillende soorten elektronische sigaren en sigaretten in verschillende smaken en soorten. Wij hebben sigaren en sigaretten die u opnieuw kunt vullen maar wij hebben ze ook in wegwerp variant. Daarnaast verkopen wij ook losse accessoires hiervoor namelijk mondstukjes, ampullen, tanks, verwarmingselementen en volimizers.

De E Sigaar

De E sigaar is sinds begin 2014 niet aan te slepen in Nederland. De sigaren roker heeft de elektrische variant omarmt. Dit merkt Funkyvapes aan de verkopen. De E sigaar bestaat uit een batterij en een opzet stuk. In dit opzet zit de E sigaar liquid. Deze gaat zo’n 250 haaltjes mee. Daarna kun je gemakkelijk de nieuwe cartomizer erop klikken. Roken was nooit zo goedkoop. Het grootste voordeel is de gezondheid. De E sigaar is vele malen gezonder dan de tabaks variant.

Betalingsmethoden

J&S biedt u verschillende manieren om uw bestelling te betalen. Dit kan via iDeal, PayPal, en Mister Cash. Als u liever niet via internet betaald dan kunt u ook aan de postbezorger betalen. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden namelijk een bedrag van €17,50 per verzending.

Uw bestelling retour sturen?

Binnen twee weken nadat u uw product in huis heeft, kunt u uw product retour sturen. Wij vertrouwen erop dat u het product in goede staat aan ons retourneert. Met daarbij de reden waarom u het product retour stuurt.

Klachten

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over onze service of producten dan vragen wij u vriendelijk om ons een mail te sturen met de reden van uw klacht. We zullen binnen 48 uur via mail of per telefoon reageren op uw klacht. Uiteraard zoeken we dan naar een oplossing met u die voor ons beide tot tevredenheid stemt. Mochten we er niet uitkomen dan staat u in uw recht om webshop keurmerk te benaderen. Webshop keurmerk zal in dat geval bemiddelen.

Over Jansen en stok

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top