zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ELEQT officieel van start in Nederland
ELEQT officieel van start in Nederland

ELEQT officieel van start in Nederland

  • Nederland
  • Wereldwijd actief exclusief social network van de Quintessentially Group is geopend met het Grand Launch Event in Amstel Hotel.
  • ELEQT
  • http://www.eleqt.com
  • madeleine@mediamaze.nl

Na eerder lokale operaties gestart te zijn in steden als London, HongKong, Dubai, New York en Sao Paulo is ELEQT nu ook actief in Amsterdam.

ELEQT is een exclusief, internationaal, social network, gericht op het ontdekken van interessante mensen, mooie plekken en nieuwe trends en biedt haar leden toegang tot tientallen exclusieve evenementen over de hele wereld, waaronder nu ook in Nederland. ELEQT is een netwerk van mensen met een internationale blik en gevoel voor stijl, die elkaar beter willen leren kennen en onderling ervaringen willen delen, tijdens evenementen of via www.eleqt.com.

ELEQT is onderdeel van ‘s werelds grootste concierge service Quintessentially, actief in 70 landen in de wereld en is ontstaan na een fusie met exclusief social network Elysiants. ELEQT zal in de komende jaren snel verder over de wereld uitrollen.

ELEQT wordt in Nederland geleid door multi ondernemer Niels Voorbach en Vincent Zegger, oud-medewerker van ELEQT Caribbean.

Niels Voorbach: Managing Director ELEQT Netherlands: “ Wij bieden onze leden in Nederland een unieke lokale en internationale social networking ervaring. Ik ontwikkel met veel plezier deze succesvolle lifestyle formule in Nederland en bied onze leden een online en offline platform voor serieuze gezelligheid en informeel netwerken, niet alleen hier, maar over de hele wereld.”

Het “invitation-only” Grand Launch Event Amsterdam is gehouden in het Intercontinental Amstel Amsterdam in samenwerking met Chopard Nederland, Peroni, Black and Bianco, Prescan, Azzurro fashion group, Eijgendaal & van Romondt, Jan van Gent Sloepen, Curacao, Intercontinental Amstel Amsterdam en Quintessentially lifestyle

Over amazeme

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top