maandag, maart 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Elitis behang voor een uniek en persoonlijk interieur
Elitis behang voor een uniek en persoonlijk interieur

Elitis behang voor een uniek en persoonlijk interieur

  • Nederland
  • Elk interieur van elke woonkamer is uniek. Het interieur van een bepaalde ruimte zegt vaak veel over de bewoners.
  • Buningh.nl
  • www.buningh.nl
  • wesseljunk@hotmail.nl
  • Elitis_memoires

Er zijn diverse manieren om een persoonlijke tint aan een kamer te geven. Dit kan door het gebruik van bepaalde materialen, kleuren, merken en nog veel meer. In dit artikel schrijven we over twee interieuraspecten waarmee ook jouw woonkamer een unieke en persoonlijke sfeer krijgt.

Mariposa Canvas vlinderstoel

De Cuero Mariposa is dé blikvanger in elke sfeervolle woonkamer. Deze lijn van Cuero bestaat uit unieke vlinderstoelen. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. In totaal zijn er drie verschillende lijnen van de Cuero Mariposa beschikbaar. Dit zijn de Mariposa Pampa, Mariposa Montana, Mariposa Canvas en Mariposa Iceland. Elk lijn heeft een eigen onderscheidend aspect.

Elke lijn van de Cuero Mariposa maakt gebruik van verschillende materialen. De Mariposa Canvas is de bekendste en bestverkopende lijn. Zoals de naam als zegt, is deze vlinderstoel gemaakt van canvas. Door de keuze voor canvas oogt de Mariposa Canvas wat sportiever en nonchalanter dan bijvoorbeeld de lederen versie.

Elitis behang

Een ander manier om een unieke tint aan een interieur te geven, is door gebruik te maken van Elitis behang. Elitis is een wereldberoemd en exclusief behangmerk. Elke lijn van Elitis behang is van hoge kwaliteit. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van bijzondere materialen en prints.

Elitis heeft een enorm breed aanbod aan behang. Toch staat Elitis behang bij de meeste kenners bekend als ‘het behang met de dierenprint’. Dit komt door de bijzonder Elitis Memoires behanglijn. Het behang uit deze lijn is namelijk verkrijgbaar in bijvoorbeeld koeien- of zebraprint. Ook bestaat het materiaal van dit behang uit met een met haartjes bedekt vinyl.

Natuurlijk zijn er naast de Mariposa Canvas en Elitis behang nog veel meer manieren om een interieur een bijzondere twist te geven. Kijk eens rond op Buningh.nl en laat je inspireren.

Over emmykanters

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top