woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Ellips aanwezig op “PMA Fresh Summit Convention & Expo”
Ellips aanwezig op “PMA Fresh Summit Convention & Expo”

Ellips aanwezig op “PMA Fresh Summit Convention & Expo”

  • Anderen
  • Eindhoven, 24 september 2014 – Op 17, 18 en 19 oktober 2014 vindt de “PMA Fresh Summit Convention & Expo” plaats in Anaheim (Californië, VS). Met jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers uit meer dan 50 landen en een standoppervlak van 45.000 m2, is Fresh Summit de afgelopen jaren uitgegroeid tot de belangrijkste beurs voor de verse groente- en fruitsector in de Verenigde Staten. Ook Ellips zal haar sorteringssoftware op deze beurs presenteren.
  • Ellips BV
  • www.ellips.nl
  • judith.steinmeier@ellips.com

Ellips – leverancier van software voor de sortering van fruit en groente – kan niet ontbreken op Fresh Summit, aldus Erwin Bakker (Managing Director Ellips). “De Amerikaanse vraag naar onze software neemt toe. We krijgen steeds meer bekendheid in deze markt, met name door onze keuze voor een eigen vestiging. We zien de beurs dan ook als een goede kans om in contact te treden met onze doelgroep.”

In feite is de machinebouwer Ellips’ voornaamste doelgroep. “Wij voorzien hun nieuwe machines van onze standaard software. Maar ook tweedehands sorteermachines zijn te voorzien van onze software (retrofit). We doen dan ook steeds vaker zaken met eindgebruikers. Juist in deze tijden kan de levensduur van een sorteermachine verlengd worden door de inzet van zeer nauwkeurige software voor de beoordeling van fruit en groente.”

Ellips’ focus op sorteringssoftware is vrij uniek in deze markt. Bakker: “De meeste concurrenten zijn machinebouwers die daarnaast sorteringssoftware leveren, geschikt voor enkel hun eigen machines. Onze standaard software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Juist door onze focus op de software, weten wij een product neer te zetten dat veel nauwkeuriger is dan dat van de concurrentie.”

Bezoekers kunnen kennismaken met het Amerikaanse en Nederlandse Ellips-team, maar ook met haar partner Durand-Wayland op stand 1502.

Over Ellips

Ellips levert software aan fabrikanten van sorteermachines. Dankzij deze software is de kwaliteit van fruit en groente beter, sneller en consistenter te beoordelen, dan met het menselijk oog. Selectie – o.b.v. kleur, gewicht, afmetingen, interne en externe kwaliteit – is nog nooit zo nauwkeurig geweest: www.ellips.com.

Contact

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Judith Steinmeier (Marketing Manager Ellips). Telefoon: +31 (0) 40 – 245 6540, e-mail: judith.steinmeier@ellips.com.

Over Ellips Software

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top