zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / Elnora geelgouden trouwringen
Elnora geelgouden trouwringen

Elnora geelgouden trouwringen

  • Belgie
  • Bij Elnora kan je een prachtige collectie van trouwringen vinden voor je bruiloft. De ringen worden van 18k gouden legering gemaakt gemaakt en worden versierd met prachtige diamanten.
  • ring logo 2
  • Elnora
  • http://www.elnora.nl/
  • nlelnora@gmail.com

Gouden trouwringen zijn over de gehele wereld bekend. Waarvoor ze bekend staan is door de eeuwen heen steeds veranderd. In deze eeuw symboliseren gouden trouwringen trouw en toewijding. Het is van zelf sprekend dat er bij een trouwgelegenheid een trouwring erbij hoort. De ring vormt uiteindelijk de hoogte punt van het huwelijk ceremonie.

Het is als eeuwen zo geweest dat er bij een huwelijk ceremonie, het zij ervoor, tijdens of erna, een gouden materiaal moest voorkomen. Dit materiaal is een natuurlijk voorkomend metaal en het heeft in vele culturen vele betekenissen .Puur goud heeft in zijn originele vorm een donker gele kleur. Ook is van belang te weten dat de kleur van deze geelgouden trouwringen helemaal afhangt van het gehalte van de trouwringen.

Door de toevoeging van andere metalen zoals zilver en koper wordt het goud verhard. Ondanks deze unie van metalen, wordt de kleur van het goud niet beïnvloed. Zoals eerder vermeld is de kleur afhankelijk van het gehalte van de trouwring. We weten allemaal dat geelgoud een traditioneel en populair materiaal is voor het trouwen.

Karaat gehalte van een geelgouden ring

Er wordt gesproken van puur goud wanneer het goud uit de natuur wordt gedolven. Als het om goud gaat, wordt er gebruik gemaakt van de term karaat. Karaat in goud term staat voor de eenheid waarin de zuiverheid van goud wordt uitgedrukt. En 100% zuiver goud is 24 karaat, waarnaast er geen hoger karaat bestaat. Hoe lager het karaat hoe minder zuiver het goud is. De gouden trouwringen die een karaat hebben van 18 karaat zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen het best gedragen worden.

Over Glenn89

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top