donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Embricana organiseert lange saunanacht op 22 maart
Embricana organiseert lange saunanacht op 22 maart

Embricana organiseert lange saunanacht op 22 maart

  • Europa
  • Sauna Embricana in Emmerich am Rhein, vlak over de grens in Duitsland, luidt op 22 maart de lente in met een lange saunanacht. Van 19:00 tot 01:00 uur opent de saunaoase haar deuren en verwent haar gasten met bloemige, fruitige opgietingen en speciale behandelingen in het stoombad.
  • Mediamixx GmbH
  • corine.konings@mediamixx.net

Na een bezoekje aan de zes verschillende sauna´s met temperaturen tussen 45 en 110 graden kunnen bezoekers buiten even afkoelen bij de ijsfontein, in het dompelbad, onder de regen- of emmerdouche of een duik nemen in het 28 graden warme buitenbad.

Lenteachtige klanken en kleurrijke bloemen en planten zorgen voor een passende sfeer en wellnessmasseuse Diana Podratz maakt gespannen en vermoeide spieren weer startklaar voor de lente. In het restaurant worden, naast de vaste kaart, frisse en fruitige gerechten geserveerd. Tijdens het evenement geldt de normale entreeprijs van €19,50. Extra`s als massages, maaltijden en drankjes dienen apart te worden afgerekend.

Meer informatie over het saunaevenement en sauna Embricana is te vinden op www.sauna.embricana.de.

Gasten in Sauna Embricana

Over mediamixx

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top