zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / EMC kiest iRent als officiële verhuur-en demopool partner voor XtremIO
EMC kiest iRent als officiële verhuur-en demopool partner voor XtremIO

EMC kiest iRent als officiële verhuur-en demopool partner voor XtremIO

  • Nederland
  • EMC heeft op EMEA niveau een uniek miljoenencontract afgesloten waarmee het gehele beheer van haar demopool voor het XtremIO portfolio wordt uitbesteed aan iRent. iRent is hiermee dé officiële verhuur-en demopool partner van EMC op EMEA niveau. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van all flash arrays.
  • image001
  • iRent
  • http://www.irent.nl
  • xuan@irent.nl

Naast prijsstelling, asset management expertise alsmede de overeengekomen Service Level Agreements heeft de proactieve, creatieve en adequate toewijding vanuit iRent om met het beheer de verkoop van EMC XtremIO en EMC hardware te stimuleren een belangrijke rol gespeeld in de besluitvorming. De functie van de EMC demopool is om EMC en haar Business Partners te ondersteunen in de korte termijn inzet, zoals proof-of-concepts van o.a. EMC XtremIO hardware. Daarnaast gebruikt EMC iRent ook als prefererende partner voor de verhuur van haar andere producten.

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met EMC. Het snel schakelen en de doortastendheid van EMC geven ons het vertrouwen dat we samen met onze kennis van de verhuurmarkt en de EMC producten voldoen aan onze sterke gezamenlijke groeiambities. Met dit unieke contract kunnen wij EMC en het gehele kanaal helpen met het voorzien van demo’s op de nieuwste flashtechnologie, hiermee kunnen wij voorzien in de toenemende vraag naar all flash array’s.”, aldus Rik van der Veen, Business Manager van iRent.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top