maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Endemol brengt Your Face Sounds Familiar naar Argentinië voor op MIPCOM 2013
Endemol brengt Your Face Sounds Familiar naar Argentinië voor op MIPCOM 2013

Endemol brengt Your Face Sounds Familiar naar Argentinië voor op MIPCOM 2013

  • Nederland
  • Endemol, 's werelds grootste onafhankelijke productiemaatschappij, heeft vandaag aangekondigd een nieuwe deal voor haar wereldwijde hit Your Face Sounds Familiar. De beroemdheid talentenjacht is in opdracht van Telefe in Argentinië, waar het zal lopen voor 13 afleveringen in een prime time slot. De nieuwe serie wordt geproduceerd door Endemol Argentinië en zal een line-up van de Argentijnse sterren beschikken.
  • Endemol
  • http://www.endemol.com
  • info@endemol.be
  • http://www.endemol.com/news/endemol-brings-your-face-sounds-familiar-to-argent

Argentinië is het nieuwste land op te halen Your Face Sounds Familiar in Latijns-Amerika, waar het formaat al heeft verkocht aan een groot aantal gebieden, waaronder Brazilië, Panama, Chili, Peru en Colombia. De nieuwe serie over Telefe komt in de aanloop naar MIPCOM 2013 waar Argentinië Land van Eer zal zijn.

Martin Kweller, Chairman en CEO van Endemol Argentina reacties: “We zijn erg trots op de aankondiging van een belangrijke opdracht voor een van Endemol’s grootste internationale klappen als we ons voorbereiden op Argentinië vieren als Land van Eer op MIPCOM. Telefe is een groot huis voor een show als deze en met een enorme line-up van ster talent we verwachten dat de serie zal geen tekort aan fans te hebben. ”

Martin Kweller zullen spreken op MIPCOM 2013 naast andere toonaangevende figuren uit Argentinië als de markt brengt hulde aan het land. Op maandag 7 th oktober zal hij deelnemen aan de ‘View from the Top’ panel in het Palais des Festivals (10:00-11:00, Auditorium A, niveau 3).

Oorspronkelijk gemaakt door Endemol Spanje, Your Face Sounds Familiar is inmiddels verkocht aan meer dan 30 gebieden, waaronder de VS, Groot-Brittannië, China, in Europa, Latijns-Amerika, Azië en het GOS. Verdere aanbiedingen zijn te wijten aan binnenkort bekend gemaakt.

Your Face Sounds Familiar is een beroemdheid talentenjacht met een comedy twist. Het formaat ziet bekende persoonlijkheden nemen over een nieuwe identiteit als een iconische muziek performer. De vangst is dat ze konden vinden zichzelf getransformeerd tot iemand veel ouder, jonger of zelfs van het andere geslacht.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top