zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Endemol onthult formaat hoogtepunten voor MIPCOM 2013
Endemol onthult formaat hoogtepunten voor MIPCOM 2013

Endemol onthult formaat hoogtepunten voor MIPCOM 2013

  • Nederland
  • Endemol, 's werelds grootste onafhankelijke productiemaatschappij, heeft vandaag aangekondigd een line-up van entertainment format hoogtepunten uit de hele wereld voor MIPCOM 2013.
  • Endemol
  • http://www.endemol.com
  • info@endemol.be
  • http://www.endemol.com/news/endemol-unveils-format-highlights-for-mipcom-2013

Van Endemol Spanje is The Band Rules (Uno de Los Nuestros) – een gloednieuwe talent formaat dat zoekt naar de ultieme zanger, die zal lanceren op TVE later dit jaar. Gespannen auditie rondes zien amateur zangers gegeven slechts 20 seconden om indruk van de show 14 koppige band, die elk zullen neer zetten hun instrument als ze niet bevalt wat ze horen. Als meer dan de helft stoppen met spelen dan de zanger wordt geëlimineerd. De overige deelnemers moeten bewijzen aan een panel van rechters dat ze de veelzijdigheid en charisma om de beste van het land allround entertainer te zijn.

Van Endemol UK, Undo Me is een eigentijdse draai aan de makeover-formaat, dat een veelheid aan bizarre, schokkende en soms hilarische verhalen van mensen betreuren hun lichaam verfraaiing beslissingen onthult. Zeer ervaren beoefenaars te helpen ‘undo’ de ondoordachte procedures, maar voor al diegenen die hun carrosserie betreuren, er zijn veel vastbesloten om een dramatische verandering te maken – of een schokkende tatoeage of een borstvergroting. Voordat ze doorgaan worden ze gedwongen om eens na te denken als ze iemand ontmoet die al op de weg naar omkering. Kunnen ze worden overgehaald om het niet te doen? Undo Me lanceert in het Verenigd Koninkrijk dit najaar op Channel 4.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top