maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Endemol onthult line-up van de ster talent verschijnen op MIPCOM 2013
Endemol onthult line-up van de ster talent verschijnen op MIPCOM 2013

Endemol onthult line-up van de ster talent verschijnen op MIPCOM 2013

  • Nederland
  • Endemol, 's werelds grootste onafhankelijke productiemaatschappij, heeft vandaag aangekondigd een line-up van de ster talent van zijn distributie portfolio die zal verschijnen in Cannes voor MIPCOM 2013. Britse actrice Oona Chaplin ('Game of Thrones', The Hour') zal in Cannes vertegenwoordigen De Ark - de belangrijkste nieuwe BBC-drama gepland voor 2014, waarin het verhaal van de Eerste Wereldoorlog de frontlinie medici vertelt. Chaplin heeft een leidende rol in het drama speelt Kitty Trevelyan.
  • Endemol
  • http://www.endemol.com
  • info@endemol.be
  • http://www.endemol.com/news/endemol-reveals-line-up-of-star-talent-appearing-a

Toekennen winnende tv-koks Cyrus Todiwala en Tony Singh zal vertegenwoordigen hun hit BBC-serie The Incredible Spice Mannen, die ziet ze zet het vuur op de alledaagse gerechten met kruiden en exotische ingrediënten.

Ook verschijnen in Cannes is goochelaar Troy Von Scheibner, ster van de langverwachte komende serie Troy (w/t), dat binnenkort op Britse omroep Channel 4.

Endemol zal een speciale cocktail party host voor deze ster gasten op dinsdag 8 ste oktober in Miramar Plage, Cannes vanaf 19:00-21:00.

Cathy Payne, CEO van Endemol Worldwide Distribution reacties; “Met de ster van de epische serie De Ark, de verbazingwekkende Troje en de inspirerende chef-koks van The Incredible Spice Men alles maken van een verschijning, MIPCOM 2013 is de vormgeving tot een spannende markt. We hebben een fantastisch divers leisteen met iets voor omroepen over de hele wereld en we zijn blij om de lancering van deze titels op MIPCOM. ”

Geschreven door Sarah Phelps (‘Great Expectations’, ‘Oliver Twist’), The Ark vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog de frontlinie medici, hun hoop, angsten, triomfen en tragedies. In een tented veldhospitaal aan de kust van Frankrijk, een team van artsen, verpleegkundigen en vrouwelijke vrijwilligers werken samen om de lichamen en zielen van mensen gewond in de loopgraven te genezen. De verhalen zijn mals, hartverscheurende, grappige en surrealistisch. De Ark wordt geproduceerd door BBC Drama en Executive Geproduceerd door Emmy Award winnende Anne Pivcevic (‘Great Expectations’, ‘South Riding’).

The Incredible Spice Mannen zijn op een missie om de manier waarop we koken met de veelzijdigheid van kruiden en exotische ingrediënten te veranderen – het gebruik ervan niet alleen op speciale gelegenheden – maar elke dag. Geproduceerd door Alchemy TV voor BBC Two, de serie weerspiegelt de smeltkroes van het multiculturalisme dat veel landen van de wereld zijn geworden.

Troy (w/t) beschikt jonge magiër Troy Von Scheibner uit Zuid-Londen. Presentatie van ongelooflijke stunts en ondeugende trucs in de voorkant van een nietsvermoedend publiek, zal Troy (w/t), elementen van street magic combineren en close-up studio illusies, met elke aflevering afgesloten met een spectaculaire stunt. Troy (w/t) is een Zig Zag Productions en GroupM Entertainment Limited productie voor de Britse omroep Channel 4.

Op MIPCOM 2013, zal Endemol worden exposeren in de Lerin’s Hall (LR5.15).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top