dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Energie & Milieu / Energie vergelijken kinderlijk simpel gemaakt
Energie vergelijken kinderlijk simpel gemaakt

Energie vergelijken kinderlijk simpel gemaakt

  • Nederland
  • Door jaarlijks na te gaan of u bij uw huidige energieleverancier nog steeds het best af bent valt een aardige besparing op energiekosten te realiseren. Volgens de ACM loopt deze besparing op tot maar liefst 460 per jaar. Daarnaast stappen elk jaar weer meer consumenten over van energieleverancier. In 2015 is een record van maar liefst 2,3 miljoen consumenten overgestapt van energieleverancier. Het vergelijken van energie heeft tot nu toe veel tijd in beslag genomen. Hier biedt Dé Energievergelijker uitkomst. Door bij deze energievergelijker eenmaal uw gegevens in te voeren vergelijkt u simpel energie bij alle unieke energievergelijkers.
  • vergelijkmanager-slider
  • VesiMedia
  • info@deenergievergelijker.nl

Direct resultaten bekijken

Op de website van Dé Energievergelijker voert u eenmaal de gegevens in die nodig zijn om energie te kunnen vergelijken. Dit zijn postcode, huisnummer en verbruik. Op basis van deze gegevens worden persoonlijke links gegenereerd naar alle unieke energie vergelijkingswebsites. In deze persoonlijke links zijn de gegevens verwerkt. Doordat de gegevens vooraf bekend zijn bij de energievergelijker hoeven deze niet weer opnieuw ingevoerd te worden. Bij de meeste energievergelijkers kunt u in dit geval dan ook direct de resultaten bekijken op basis van uw persoonlijke situatie. Door op deze manier energie te vergelijken bespaart u niet alleen veel tijd, maar voorkomt u ook nog eens dat foute gegevens worden ingevoerd waardoor de energieprijzen een vertekend beeld geven.

 

Alleen unieke energievergelijkers

Uit onderzoek is gebleken dat slechts één op de vier energievergelijkers een uniek resultaat geeft. Hierdoor is het vergelijken bij alle vergelijkingswebsites voor energie tijdverspilling. De resultaten zijn in de meeste gevallen namelijk hetzelfde. Dé Energievergelijker genereert alleen links naar unieke energie vergelijkingswebsites. Indien u benieuwd bent welke energievergelijkers gebruik maken van dezelfde database, kunt u dit in uw resultaten terugvinden.

 

Besparen op energiekosten

Jaarlijks kunnen consumenten tot 460 euro besparen op energiekosten. Hoeveel u kunt besparen op energie is afhankelijk van de energieleverancier waarbij u bent aangesloten, de energieleverancier waarnaar u overstapt en uw energieverbruik. Indien u meer dan een jaar niet bent overgestapt van energieleverancier kunt u het meest besparen. De kans is dan namelijk groot dat uw huidige energieleverancier u energie levert op basis van een zogenaamd modelcontract. De tarieven van een modelcontract liggen een stuk hoger dan die van een actiepakket. Daarnaast geldt dat hoe meer energie u verbruikt, hoe meer te besparen valt op de energierekening.

 

De goedkoopste energieleverancier

Welke energieleverancier werkelijk het goedkoopst is valt niet zomaar te zeggen. Dit is afhankelijk van uw verbruik, woonplaats, gasregio en energie voorkeur. Het is daarom slim zelf te ontdekken welke energieleverancier voor uw situatie de goedkoopste is. Dit kunt u gemakkelijk bereiken door gebruik te maken van de energievergelijker op www.deenergievergelijker.nl.

Over DeEnergievergelijker

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top