vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Energiebeheeroplossing interessant voor organisaties, stelt whitepaper
Energiebeheeroplossing interessant voor organisaties, stelt whitepaper

Energiebeheeroplossing interessant voor organisaties, stelt whitepaper

  • Nederland
  • De energiebeheeroplossing Energy Data Management is interessant voor organisaties die meerdere locaties moeten beheren en controleren, zo wordt gesteld in een nieuwe whitepaper van Vodafone.
  • Vodafone-MDM12-150x150-150x150
  • Vodafone Global Enterprise Ltd.
  • lia.banton@vodafone.com
  • Can you please include the embedded link in the final line of the release, as it is a request from the client. Many thanks.

Energy Data Management (EDM) is een M2M-oplossing die u de essentiële informatie kan geven om betere beslissingen te nemen aangaande energiezuinigheid in beleid, processen en de technologie van uw organisatie, of het nu gaat om de detailhandel, productie, de publieke sector of een willekeurige organisatie die te maken heeft met meerdere energieleveranciers.

Zonder de juiste informatie, met voldoende gedetailleerdheid, kan het lastig zijn te zien wat de beste oplossing is, vooral wanneer u actief bent vanuit honderden locaties in binnen- en buitenland. Afzonderlijk kan ieder systeem dat energie verbruikt, maar een paar honderd watt verbruiken. Maar door het jaar heen en bekeken over meerdere locaties, lopen die stroomkosten flink op.

Vodafone houdt zijn energieverbruik nu al meer dan 10 jaar in de gaten en heeft slimme meters geïnstalleerd in 40.000 basisstations – met het plan om EDM in de toekomst te gaan uitbreiden. Het bedrijf gaat de oplossing ook inzetten voor grote kantoren en andere locaties die veel energie verbruiken. Ongeveer 60% van het energieverbruik van Vodafone is gespreid over meer dan 230.000 basisstations, 25% gaat naar datacentra en 15% naar kantoren en retailvestigingen.

In een nieuwe whitepaper van Vodafone worden de voordelen belicht van de energiebeheeroplossing, Energy Data Management. Hier kunt u de voordelen bekijken.

Over eNewsPR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top