woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Energielabel Groningen
Energielabel Groningen

Energielabel Groningen

  • Nederland
  • Energielabel of maatwerkadvies? Energielabel Groningen! Energielabel Groningen is gecertificeerd EPA adviseur en specialist in energiebesparing. Wij voorzien uw woning van een verplicht energielabel of een uitgebreid maatwerkadvies. Energielabel Groningen verzorgt uw energielabel of maatwerkadvies in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.
  • energielabel[1]
  • Energielabel Groningen
  • http://www.energielabel-groningen.nl
  • info@energielabel-groningen.nl
  • Energielabel Groningen is is specialist in energiebesparing, energielabel, maatwerkadvies en thermografie. Wij werken op afspraak in Groningen, Friesland en Drenthe. Dus wanneer het u uitkomt!

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is ten opzichte van vergelijkbare woningen. Verder toont het energielabel enkele maatregelen die uw huis energiezuiniger kunnen maken. Het energielabel is 10 jaar geldig en is verplicht voor woningen sinds 1 januari van 2008.

Vanaf 1 jan 20008 mag een woning zonder energielabel niet meer worden verkocht. Ook heeft een nieuwe huurder van een huis zonder energielabel recht op een korting van 10 procent op de huurprijs. Wilt u problemen voorkomen neem nu contact op met Energielabel Groningen voor een energielabel of een maatwerkadvies. Bij Energielabel Groningen ontvangt u bij een maatwerkadvies,  het verplichte energielabel gratis!

Een maatwerkadvies is uitgebreider dan een energielabel. In het maatwerkadvies houdt de EPA adviseur rekening met de woonsituatie en het gedrag van de bewoners van de woning, verder geeft het een overzicht van de investeringskosten en te behalen besparingen. Gaat u uw huis verbouwen of energiezuiniger maken, dan is het aan te raden een maatwerkadvies te laten opstellen door

Een maatwerkadvies van Energielabel Groningen bevat naast belangrijke informatie over energiebesparende maatregelen toegesneden op uw woning ook een gratis energielabel. De prijs van een maatwerkadvies is niet veel hoger dan van een energielabel. Met een kleine extra investering bent u dus meteen voorzien van een verplicht energielabel wanneer u uw woning binnen 10 jaar besluit te gaan verkopen of verhuren.

Energielabel Groningen is Meer Met Minder  partner. Wij kunnen subsidie voor u aanvragen en reserveren. Energielabel Groningen geeft subsidieadvies en is op de hoogte van subsidies voor energiebesparende maatregelen in woningen. Een maatwerkadvies is de basis voor toekenning van alle Meer Met Minder  subsidies.

Over Energielabel Groningen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top