donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Entertainment World Group Productie Stopt serie
Entertainment World Group Productie Stopt serie

Entertainment World Group Productie Stopt serie

  • Internationale
  • Entertainment World Group Productie stopt opnieuw met een serie. rede is dat er te weinig animo is voor de nieuwe serie.
  • Entertainment World Group Productie
  • www.productienederland.tk
  • productieextra@gmail.com
  • Persbericht Amsterdam 14 juni 2014

               Entertainment World Group Productie Stopt serie

 Entertainment World Group productie zal de serie Robin’s voetbal droom niet gaan produceren, Entertainment World Group productie vind dat er te weinig animo is voor zo een grote serie, volgens regisseur Moreno Koning is de serie een leuk idee maar het is te groot om het te produceren. Moreno zegt verder dat hij graag deze nieuwe serie had willen maken maar ook weet dat zo een serie veel tijd in beslag neemt, Entertainment World Group productie vind dat ook er gaat veel tijd in zitten en het maken duurt langer dan het uitzenden.

Onduidelijk wat er met jari en Robin Reallife gaat gebeuren 

Niet alleen de serie Robin’s voetbal droom word stop gezet ook word er naar de nieuwe serie gekeken die vanaf het volgend seizoen aanstaande zal worden opgenomen. Entertainment World Group productie kijkt naar het huidige concept. Entertainment World Group productie bekijkt of het mogelijk is om het concept van de serie aan te passen, hoe de serie dan verder moet gaan en onder welke naam weet Entertainment World Group productie ook nog niet. Wel is bekend dat als er een nieuw concept komt dat Jari Poels hier al in staat opgemaakt. De serie zal dan niet meer samen met Robin van der Hoek worden gemaakt. Er ligt wel een concept klaar waar bij een serie voor Robin van der Hoek word gemaakt.

Het voetbal verhaal van Ricardo

Pas geleden heeft Entertainment World Group productie aangekondigd een serie te willen gaan maken van Ricardo van Lemmere. Deze serie volgt Ricardo tijdens zijn wedstrijden en trainingen. De serie word in de vorm van een docu serie gemaakt waarbij er in totaal 15 afleveringen worden gemaakt.

Over Moreno Koning

Ik ben Moreno koning en ben een beginnende film maker, met mijn eigen internet media productie maak ik verschillende leuke producties

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top