donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Envision Energy koopt BazeField
Envision Energy koopt BazeField

Envision Energy koopt BazeField

  • Internationale
  • Envision, een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in hernieuwbare energiebronnen en aanverwante technologie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het BazeField uit Noorwegen heeft overgenomen. De aankoop zorgt voor een samenwerkingsverband dat beide bedrijven vooruithelpt in de digitale-energierevolutie.
  • http://www.businesswire.com/
  • Stephanie.bailey@fhflondon.co.uk

De krachtenbundeling met BazeField is een voortzetting van Envisions inzet voor samenwerking met topbedrijven uit de hele wereld, ten behoeve van oplossingen voor mondiale energie- en milieuproblemen die de noodzakelijke overgang naar een wereldeconomie met lage koolstofuitstoot faciliteren. “BazeField loopt voorop met technologie voor hernieuwbare energie”, zei Felix Zhang, uitvoerend topman van Envision. “De overname voorziet in de middelen en steun waarmee BazeField zijn hypermoderne technologie verder kan ontwikkelen en zijn internationale cliëntenkring betere producten en diensten kan aanbieden. De synergie en elkaar aanvullende technologieën van Envision en BazeField creëren een partnerschap dat de groei en innovatie van beide bedrijven bevordert.” Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top