woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Er even tussenuit: weekendje weg zeilen met tips van Camiel de Clercq
Er even tussenuit: weekendje weg zeilen met tips van Camiel de Clercq

Er even tussenuit: weekendje weg zeilen met tips van Camiel de Clercq

  • Nederland
  • Heeft u ook zo veel zin om een lekker weekendje weg te gaan? Kies er dan voor om te gaan zeilen. Dit is een ontzettend lekkere manier om er even tussenuit gaan en lekker uit te waaien.
  • FanatiekeZeiler
  • camieldeclercq@outlook.com

Zon, wind en zeilen

Nederland is een waterland. Elke provincie heeft wel een rivier, kanaal of een meer van recreatieve betekenis. Voor een geslaagde watersportvakantie hoef je dus nooit ver te reizen. Ons land is bij uitstek geschikt om te zeilen, wind en water genoeg niet waar? Lekker met de wind in je haren op het water bezig zijn. Wie wil dat nou niet?

Weekendje weg

Voor wie een vakantie te veel is, zijn er mogelijkheden genoeg om een dagje of twee te zeilen. Boek bijvoorbeeld eens een zeilweekend met je partner, je gezin of met familie of vrienden? Ideaal voor de beginnende zeiler om het een keer uit te proberen. Op het water ben je er helemaal uit. In strijd tegen de elementen wanneer het pittig waait of juist heel ontspannen als het heerlijk zomers weer is, zeilen kan immers een groot deel van het jaar.

Waar kun je heen?

Op de Friese meren, het IJsselmeer of op de Waddenzee het ruime sop kiezen? Kies maar uit. Natuurlijk kun je ook een weekendcursus zeilen nemen. Leuk en leerzaam voor mensen die nog nooit gezeild hebben maar het wel een keer willen uit proberen.
Natuurlijk kun je ook voor een andere provincie kiezen, zoals Noord Holland of Zeeland.

Veel mogelijkheden

Wat je ook zoekt er is vast wel een mogelijkheid en altijd onder deskundige begeleiding.
Als ervaren zeiler kun je een zeilboot voor jezelf en je reisgezelschap huren. Voor wie liever onder begeleiding vaart kan aan boord gaan van een groter schip. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je alleen maar aan de slag gaat als je dat zelf wil.
Jij bent er immers even uit en kan als je dat wil onder genot van een drankje aan dek van het uitzicht genieten. 

Alleen of met anderen zeilen

Wat je voor zeilweekend kiest er is er altijd wel op maat voor jou en je reisgezelschap. Zo zijn er weekenden voor gezinnen met kinderen maar ook wanneer je alleen reist zijn er speciale alleengaandenweekenden te boeken. Een leuke manier om op sportieve wijze nieuwe mensen te ontmoeten. 

Als je meer informatie wilt van iemand die veel tips heeft over zeilvakanties dan kan je contact opnemen met Camiel de Clercq. Je kunt ook op zijn linkedin kijken voor meer informatie.

Over camieldeclercq@outlook.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top