maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Er stijlvol uitzien en ook graag iets terug doen voor de natuur
Er stijlvol uitzien en ook graag iets terug doen voor de natuur

Er stijlvol uitzien en ook graag iets terug doen voor de natuur

  • Nederland
  • Timeforest is onlangs een samenwerking aangegaan met de stichting WeForest. Deze stichting heeft als doel het herplanten van gekapte bossen en het stimuleren van duurzame bosbouw in ontwikkelingslanden.
  • plant-een-boom
  • Timeforest
  • tflink2015@gmail.com

Timeforest is een samenwerking aangegaan met WeForest.

WeForest is een internationale organisatie die zicht inzet voor duurzame bosbouw in ontwikkelingslanden. De stichting zet zich door middel van diverse projecten in voor het herplanten van gekapte bossen. WeForest is onder ander actief in Burkina Faso, Brazilië India en Ethiopië.

Timeforest is een online webwinkel die zich richt op de verkoop van duurzame mode accessoires zoals een houten horloge en houten zonnebrillen. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen staan bij Timeforest hoog in het vaandel en dit proberen zij over te brengen op hun klanten, door bij elke aankoop een boom te doneren aan de stichting WeForest.

Over timeforest

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top