maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Erfrechtshulp.nl breidt verder uit
Erfrechtshulp.nl breidt verder uit

Erfrechtshulp.nl breidt verder uit

  • Nederland
  • De website Erfrechtshulp.nl blijft groeien. Sinds begin 2014 helpt de website families langs juridische weg erfrechtsconflicten op te lossen.
  • profiel
  • Erfrechtshulp.nl
  • http://www.erfrechtshulp.nl/
  • gerbertatwork@gmail.com

De website Erfrechtshulp.nl blijft groeien. Sinds begin 2014 helpt de website families langs juridische weg erfrechtsconflicten op te lossen. Eerst met een team van freelancers. Nu met de ondersteuning van twee nieuwe medewerkers vanuit het ook al vernieuwde hoofdkantoor.

“Ons hoofdkantoor is in Apeldoorn gevestigd, maar we bieden onze diensten vanuit locaties in heel Nederland.” vertelt mr. Jan Damstra. Hij besloot een jaar geleden op erfrechtszaken alleen nog specialisten in te zetten. En dat biedt klanten veel voordelen. “Erfrecht is lastig, en dat is niet alleen vanwege de regelgeving. We krijgen steeds meer vragen vanuit gebroken gezinnen. Kan er nog aanspraak worden gemaakt op het kindsdeel? Wat als een overleden ouder een nieuwe partner heeft die ook aanspraak maakt op bijvoorbeeld een woning? Specialisten weten sneller en beter hoe ze rechten kunnen opeisen of beschermen. Dat vertaalt zich naar lagere kosten per zaak.”

Adviesgesprek per Videocall

Nieuw is het adviesgesprek per videocall. Damstra: “Bij iedere casus willen we  kunnen inschatten of er kans is op het behalen van het gewenste resultaat. Mensen willen graag snel weten waar ze aan toe zijn, maar wij hebben natuurlijk wel voldoende informatie nodig om een oordeel te kunnen vellen.” De videocall blijkt daarbij een uitkomst. Het gesprek is niet alleen persoonlijk, maar ook snel te plannen. “En het is geheel vrijblijvend. Na het gesprek beslist de klant of onze diensten worden ingehuurd.

Toename aantal zaken

Ërfrechtshulp.nl voorziet in een groeiende behoefte. Onderzoek van Netwerk Notarissen wees in december 2015 nog uit dat het aantal conflicten rondom erfenissen toeneemt. Het onderzoek wijst daarvoor een verslechterd financieel klimaat als belangrijkste oorzaak aan. Ook oplopende zorgkosten (en verleende zorg tijdens het leven) blijken vaker een bron voor ruzie te zijn. “Hoe moeilijk het ook is, het is in ieders belang de emoties niet de boventoon te laten voeren. Juist daarbij willen we bij Erfrechtshulp helpen. Met een goede zakelijke oplossing, is uiteindelijk iedereen beter af.”

Over gerbertatwork

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top