zaterdag, juli 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Esterel Caravaning lanceert Mountainbike Weekend!
Esterel Caravaning lanceert Mountainbike Weekend!

Esterel Caravaning lanceert Mountainbike Weekend!

  • Europa
  • Profiteer van een uitzonderlijke regio waar mountainbiken koning is! Regio door de Roc d'Azur gekozen voor de duizenden mijlen van paden, Esterel Caravaning, 5 sterren camping ligt op een toplocatie: Veel wegen aan de deur van uw stacaravan.
  • Esterel Caravaning
  • www.esterel-caravaning.fr
  • contact@esterel-caravaning.fr
  • Esterel-Caravaning-2

Sensaties, emoties … als passie mountainbiken!

Onze provincie gelegen aan de Côte d’Azur, is een paradijs voor natuurliefhebbers, met 6000 ha wildernis, duizenden mijlen van paden met uitzicht op de Middellandse Zee en de rode rotsen.

Alles is klaar voor een geweldig sportief weekend.

Esterel Caravaning in het hart van het Massif van Esterel, op 3 km van de baai van Agay en de stranden, genieten van de geografische ligging aan een diversiteit van landschappen en ongeëvenaarde sfeer te bieden voor jouw activiteiten. U kunt kiezen tussen een stacaravan met uitzicht op de Esterel, of een comfortabele locatie voor uw camper of caravan. Activiteiten, Esterel Caravaning heeft niets te benijden: bar, restaurant, supermarkt, boutique, vijf zwembaden, een spa, een tennisbaan, squashbaan, een speelkamer, een manege, dagelijks entertainment  in mei tot  september, kinderclub … En om deze faciliteiten te verrijken beschikt de camping sinds vorig jaar een volledig overdekt en verwarmd waterbassin gewijd aan de jongere gasten. De wereld van de Jungle Paradise, waar apen, olifanten en leeuwen kinderen vermaken in veel waterspelletjes. Om de droom van de jongere waar te doen maken biedt Esterel Caravaning volledig ingericht op het thema van de jungle stacaravans.

Over EsterelCaravaning

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top