maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ETAP: 9 mini: noodverlichting in zijn meest compacte vorm
ETAP: 9 mini: noodverlichting in zijn meest compacte vorm

ETAP: 9 mini: noodverlichting in zijn meest compacte vorm

  • Nederland
  • Met K9 mini introduceert ETAP de meest compacte oplossing voor vluchtweg- en antipaniekverlichting.
  • K9 mini_1
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=9744

K9 mini is noodverlichting herleid tot de essentie: één led met lens in een behuizing met koelribben. Dankzij de minimale afmetingen wordt de lens, met of zonder boord, rechtstreeks en naadloos in het plafond gemonteerd. De versie met boord heeft een doorsnede van 30 mm, die zonder boord is amper 20 mm groot. De K9 mini is dan ook de perfecte oplossing in situaties waar noodverlichting zo discreet mogelijk moet worden weggewerkt.

Sterke prestaties

Ondanks de kleine afmetingen biedt deze nieuwe oplossing sterke lichtprestaties. Bij de vluchtwegversie zijn tussenafstanden tot 18 m mogelijk, op een montagehoogte van 2,8 m. De antipanieklens heeft een nagenoeg vierkante lichtverdeling, waardoor blinde vlekken worden vermeden. Eén lens zorgt voor de verlichting van een oppervlakte van 148 m².

K9 mini werkt met individuele batterij of kan worden aangesloten op een centraal batterijsysteem. Aansluiting op het ETAP-systeem voor noodverlichting (ESM) vergemakkelijkt het beheer en het onderhoud van uw noodverlichting aanzienlijk.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top