maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ETAP: Daglichtsensoren voor grote hoogtes
ETAP: Daglichtsensoren voor grote hoogtes

ETAP: Daglichtsensoren voor grote hoogtes

  • Belgie
  • De daglichtafhankelijke lichtregeling van ETAP (ELS) is sinds kort ook beschikbaar in een versie voor hoge ruimtes. De aangepaste sensor garandeert correcte verlichtingsniveaus voor hoogtes tot 20 m, met gemiddeld 25 procent energiebesparing.
  • ELSheights_2
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=10532

De vraag naar daglichtafhankelijke lichtregeling blijft toenemen. Logisch, aangezien je op die manier heel wat energie kunt besparen: de sensoren meten constant het verlichtingsniveau op het werkoppervlak en bepalen – afhankelijk van de daglichtinval – in welke mate het kunstlicht kan dimmen. Zeker in hoge ruimtes met grote lichtkoepels en veel daglichtinval is het besparingspotentieel groot.

Daarom brengt ETAP nu ook een daglichtsensor op de markt die specifiek geschikt is voor gebruik in hoge magazijnen, werkruimtes en sporthallen. Om een correcte verlichtingsniveau te meten op grote hoogtes pasten we onder meer het meetbereik van de sensor aan.

Afstandsbediening

De nieuwe ELS is voorzien van een infraroodontvanger zodat u de instellingen van de sensor via afstandsbediening gemakkelijk kunt aanpassen,zonder een hoogtewerker te moeten inschakelen. Geen overbodige luxe in moderne, flexibele magazijnen, waar de ruimtes en de rekken vaak herschikt worden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top