zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ETAP Lighting: Flexibele verlichting voor grote ruimtes
ETAP Lighting: Flexibele verlichting voor grote ruimtes

ETAP Lighting: Flexibele verlichting voor grote ruimtes

  • Belgie
  • De nieuwe lichtlijnsystemen E4 en E5 zijn specifiek ontworpen voor de verlichting van grote ruimtes. Dankzij een modulaire opbouw en een grote keuze aan lichtverdelingen krijgt u een aangepaste verlichting voor elke ruimte en toepassing. Kwalitatieve leds en innovatieve lenstechnologie staan garant voor efficiëntie en visueel comfort.
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=11192

Grote ruimtes zoals industriële hallen, openbare gebouwen, magazijnen of winkelruimtes vragen veel licht. Bovendien vraagt iedere ruimte om een specifieke oplossing – zowel op het vlak van lichtverdeling als op het vlak van verlichtingssterkte. E4 en E5 vullen die behoeften op een flexibele manier in. Beide versies zijn uitgerust met de innovatieve DUAL•LENS-technologie. De dubbele structuur van de lineaire lens zorgt tegelijk voor een hoog comfort (UGR < 22 of < 25) en de gewenste lichtverdeling. Naargelang de ruimte en de toepassing heeft u de keuze tussen vier lichtverdelingen.

E4: efficiënt en flexibel

De E4-reeks biedt een efficiënte oplossing voor de verlichting van productiehallen en magazijnen, werkposten en winkelrekken. U kiest voor individuele armaturen of doorlopende lichtlijnen. De behuizing bestaat uit witgelakt geëxtrudeerd aluminium. E4 is beschikbaar met verschillende lichtstromen (2000, 3000, 4000 en 6000 lm per meter) zodat u de juiste hoeveelheid licht krijgt. De armaturen zijn beschikbaar in verschillende lengtes, individueel of in lijn, en in pendel- of opbouwuitvoering.

E5: op maat

De E5-reeks bestaat uit een stalen basisprofiel, waarop u aparte ledmodules kunt monteren. De variabele tussenafstanden garanderen u optimale flexibiliteit. E5 haalt lichtstromen tot 6000 lm/m en is geschikt voor industriële omgevingen zoals productie- of opslagruimtes. Bij wijzigende verlichtingsbehoeftes kunt u eenvoudigweg modules toevoegen of weglaten.

Duurzame oplossing

De lange levensduur van de leds is een groot voordeel in omgevingen waar lampvervanging geen evidentie is. Met een uitgekiende warmtehuishouding zorgt ETAP ervoor dat de leds hun lichtsterkte zo lang mogelijk behouden. Na 50.000 branduren haalt u met E4 en E5 nog steeds tot 98% van de initiële lichtstroom. Tot slot kunnen we ook lichtregeling en noodverlichting probleemloos in de armaturen integreren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top