zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ETAP: Noodverlichting: daar moet u op kunnen rekenen
ETAP: Noodverlichting: daar moet u op kunnen rekenen

ETAP: Noodverlichting: daar moet u op kunnen rekenen

  • Belgie
  • Noodverlichting kan levens redden. Op voorwaarde dat deze ook effectief werkt. ETAP Services kan u die zekerheid bieden. Met een servicecontract nemen we u het volledige onderhoud van de noodverlichtingsinstallatie uit handen.
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=10904

Een servicecontract houdt een jaarlijkse inspectie en rapportering in van de volledige veiligheidsinstallatie, gaande van armaturen tot centrale batterijsystemen of beheersystemen. Ook chemiebedrijf Umicore in Olen doet een beroep op ETAP voor de jaarlijkse controle en onderhoud van zijn noodverlichting.

Veiligheid voor alles

“Voor Umicore is veiligheid cruciaal”, zegt Kris Verbruggen, Maintenance & Facility Manager. “We stellen 950 werknemers tewerk en krijgen geregeld schoolklassen en andere bezoekers over de vloer. We laten ook regelmatig werken door derden uitvoeren. Bovendien moeten we als chemisch bedrijf – we verwerken kobalt, nikkel en germanium – extra alert zijn.”

Tijd en kosten besparen

Een betrouwbare noodverlichting vraagt om regelmatige controles. “Met 52 gebouwen, een oppervlakte van 50 hectare en ruim 1000 armaturen is het een hele klus om te controleren of alles ook effectief werkt”, aldus Kris Verbruggen. “Door het onderhoud van onze noodverlichting over te laten aan ETAP, kunnen onze medewerkers zich volledig focussen op hun kerntaken. De uitbesteding van het onderhoud betekent voor ons dus niet alleen een optimale veiligheid, maar ook een verhoogde flexibiliteit en een belangrijke tijd- en kostenbesparing.”

Zo werkt het

“Een ETAP-onderhoudsteam controleert alle armaturen”, legt Kris Verbruggen uit. “Het resultaat van die inspectie krijgen we via een uitgebreid verslag. Op onze vraag herstelt of vervangt ETAP meteen ook de ontbrekende of defecte onderdelen – zoals batterijen, lampen en elektronica. Na de jaarlijkse controle zijn we dus weer zeker dat alles perfect werkt.”

Iets voor u?

Misschien is het onderhoud van noodverlichting ook iets voor u? Wij geven vrijblijvend advies over bestaande of nieuwe noodverlichting, over de inbedrijfstelling en onderhoud op maat van uw installatie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top