zaterdag, februari 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ETAP wint iF Award 2014 met LEDA
ETAP wint iF Award 2014 met LEDA

ETAP wint iF Award 2014 met LEDA

  • Belgie
  • Bij de uitreiking van de iF Awards 2014 viel ETAP opnieuw in de prijzen. De jury van deze internationaal gerenommeerde designprijs voor industriële vormgeving bekroonde LEDA, het creatieve lichtlijnsysteem van ETAP.
  • ETAP Lighting
  • http://www.etaplighting.com
  • info.nl@etaplighting.com
  • http://www.etaplighting.com/news.aspx?id=9800

De award is andermaal een erkenning van de zorg die ETAP besteedt aan de vormgeving van zijn armaturen. Soberheid, eenvoud van lijn en een onberispelijke afwerking zijn daarbij onze leidraad. Het feit dat ETAP sinds 2004 al 15 iF Awards won, bewijst dat deze focus op design loont.

Eindeloze mogelijkheden

LEDA is een modulair lichtlijnsysteem, gebaseerd op een diffusormodule met ledlamp. De slanke module is verkrijgbaar in drie lengtes en kan worden gemonteerd als inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur. Deze module kan om zijn as kantelen, wat LEDA uitermate geschikt maakt voor accentverlichting. Bovendien kunnen de gependelde modules worden gekoppeld in verschillende hoeken, wat eindeloze mogelijkheden biedt voor creatieve en flexibele lichtconfiguraties.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top