donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Etiquette en omgangsvormen zijn terug!
Etiquette en omgangsvormen zijn terug!

Etiquette en omgangsvormen zijn terug!

  • Nederland
  • Vroeger was het de gewoonte dat de man betaalde voor de vrouw, maar tegenwoordig geldt de regel: degene die iemand uitnodigt, betaald. Etiquette zijn geen oude regels en wetten maar adviezen van nu hoe je nu met iemand kan omgaan om zo vrienden te maken of zaken te doen.
  • Butler Laurens
  • Butler Laurens
  • www.butlerlaurens.nl
  • info@butlerlaurens.nl

Epe- 17 februari-2015:

Butler Laurens geeft tegenwoordig workshops en lezingen over dit onderwerp, na meer dan 30 jaar butler/kamerdienaar geweest te zijn van vele rijke zakenmensen, ambassadeurs en zelfs bij het Koninklijk Huis weet hij als geen ander alles over etiquette en omgangsvormen. Zo leert hij studenten, zakenmensen, horecamedewerkers en leerlingen van scholen dat je WC moet zeggen en niet toilet. Maar ook hoe je het beste kan kleden als je naar een sollicitatie of een diner moet. Tafelmanieren kennen we bijna niet meer en we doen maar wat en dat ziet er soms vreemd uit. Laten zien dat je manieren heb mag weer, wees eens een heer of dame en dat is geen schande.

Butler Laurens vertelt dat tegenwoordig vooral jongelui geïnteresseerd zijn in dit onderwerp want ze krijgen van huis uit niet veel mee en worstelen met vele vragen en als butler Laurens dan komt in zijn keurige jacquet met witte handschoenen hangen ze aan zijn lippen.

Ook in de horeca weten ze Butler Laurens te vinden want service is tegenwoordig ver te zoeken, hij leert hoe ze het beste kunnen omgaan met de gasten en waar moeten ze allemaal aan denken. Iedereen kan een bord met eten brengen aan tafel maar het is de manier waarop.

Ook vele verenigingen nodigen Butler Laurens uit voor een avond waar hij dan voor de pauze een lezing geeft over etiquette en na de pauze een lezing over zijn leven als butler van de rijken der aarde. Een leuke en interessante avond met als afsluiter kunnen de deelnemers nog zijn bijzondere menukaarten collectie inzien ( menukaarten van regeringen, ambassades, Konings huizen, sterren restaurants en top hotels .)

Butler Laurens heeft nu zelfs een boekje in de handel gebracht: Goede manieren, tips voor sociale behendigheid. Met vele leuke tips en foto’s en kleine verhalen uit de praktijk. Je kunt dit boekje ook bestellen via zijn website.

Als je butler bent dan blijf je dat voor altijd, vertelt Butler Laurens. Zo kan men hem nog steeds inhuren voor een receptie, feest, bruiloft, bedrijfsopening en meer. Talpa heeft hem laatst ingehuurd voor het TV programma: Is This Love? waar dagelijks Butler Laurens te zien was als de butler van de Villa. Helaas is het programma gestopt en Butler Laurens wacht nu weer op een leuke uitdaging naast het geven van workshops en lezingen.

Wilt u meer weten over etiquette neem dan contact op met Butler Laurens via: info@butlerlaurens.nl of kijk even op zijn website: www.butlerlaurens.nl

Over Butler Laurens

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top