woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / EuroCollege al 25 jaar bij ABN AMRO World Tennis Tournament
EuroCollege al 25 jaar bij ABN AMRO World Tennis Tournament

EuroCollege al 25 jaar bij ABN AMRO World Tennis Tournament

  • Nederland
  • Al sinds 1990 verzorgen de studenten van EuroCollege Hogeschool uit Rotterdam en Amsterdam ondersteuning bij het ABN AMRO World Tennis Tournament (ABN AMRO WTT), het grootste indoor tennistoernooi van Europa. EuroCollege Hogeschool biedt sinds 1949 versneld en begeleid mbo- en hbo-opleidingen aan in International Business en Event- en Hotelmanagement. De Hospitality & Event Managers in opleiding zijn op het ABN AMRO WTT verantwoordelijk voor de volledige organisatie van de publieksbegeleiding.
  • EuroCollege-ABN-AMRO-WTT2
  • EuroCollege
  • http://www.eurocollege.nl
  • f.alborz@eurocollege.nl
  • Noot voor de redactie / niet voor publicatie: Contactpersoon: Mw. F. Alborz (Afdeling Marketing) f.alborz@eurocollege.nl Westblaak 139 a 3012 KJ Rotterdam Telefoon: + 31 10 478 01 29 Fax: + 31 10 425 93 94 www.eurocollege.nl Link naar persbericht online: http://www.morillo.nl/eurocollege/

Het jaar 1990 is het jaar dat twee jonge spelers hun debuut maken in het Nederlandse toptennis. Richard Krajicek en Paul Haarhuis. Het is ook het jaar dat het ABN AMRO WTT voor het eerst onderdeel is van de Association of Tennis Professionals, beter bekend als de ATP World Tour. Daarmee is het toernooi een ATP World Tour 500 evenement en wordt het sindsdien gerekend tot de vijfentwintig belangrijkste toernooien ter wereld. Daarnaast is het ABN AMRO World Tennis Tournament hét grootste relatiemarketing evenement in Nederland en het best bezochte indoor herentoernooi, met elk jaar weer imposante deelnemerslijsten.

Een toernooi van zulke hoge kwaliteit vraagt ook om evenementen management van hoog niveau. Al vijfentwintig jaar, gehouden in Ahoy Rotterdam, verzorgen de studenten van EuroCollege Hogeschool de organisatie van de publieksbegeleiding en het entertainment in het VIP-dorp op het evenement, als senior project Event Management. Dit gebeurt volgens het ‘learning by doing’ principe. Een echt evenement, met een echte opdrachtgever, een echte deadline, echt geld en echte stress. Mevrouw Batgerel, projectcoördinator bij EuroCollege: ‘Falen is geen optie. Een betere leerschool is er niet. Van begeleiding van het publiek naar de tribunes tot het geruststellen en helpen van het jongetje wat zijn ouders kwijt is, de studenten staan zowel overdag als ’s avonds voor hen klaar. Het zijn lange dagen voor de studenten en hier en daar zijn er pijnlijke voeten, maar zoals ze op EuroCollege vanaf dag één meekrijgen: No pain, no gain!’.

Meer informatie over EuroCollege Hogeschool is te vinden op www.eurocollege.nl

#eurocollege #abnamrowtt

https://www.facebook.com/EuroCollegeHogeschool

EuroCollege-ABN-AMRO-WTT

Over ivofaase

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top