maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / EuroCollege Charity Diner voor Daniel den Hoed Stichting
EuroCollege Charity Diner voor Daniel den Hoed Stichting

EuroCollege Charity Diner voor Daniel den Hoed Stichting

  • Nederland
  • Op zondag 26 april 2015 vindt het jaarlijkse EuroCollege Charity Diner plaats. Dit hoogstaande, culinaire Michelinsterrendiner vindt plaats in het prachtige Wereldmuseum te Rotterdam ten behoeve van de Daniel den Hoed Stichting, het grootste kankerbehandelcentrum van Nederland. Op deze bijzondere avond is er de mogelijkheid een grote bijdrage leveren om kanker kansloos te maken. Dit culinaire evenement wordt georganiseerd door vier studenten van EuroCollege Hogeschool, ter afsluiting van hun hbo-opleiding International Hotel & Hospitality Management. EuroCollege Hogeschool biedt sinds 1949 versneld en begeleid mbo- en hbo-opleidingen aan in International Business en Event- en Hotelmanagement.
  • EuroCollege
  • EuroCollege Hogeschool
  • http://www.eurocollege.nl
  • ivofaase@gmail.com

Tijdens het EuroCollege Charity Diner is er de mogelijkheid om op een stijlvolle wijze te netwerken en een bijdrage te leveren aan de bestrijding van kanker. Naast het feit dat al de zintuigen worden geprikkeld zal er een onvergetelijke en mooie herinnering achtergelaten worden.

Onder het thema ‘Floressence’ kan er genoten worden van een bruisend aperitief,  een all-in hoogstaand culinair Michelinsterrendiner, entertainment en de mogelijkheid om een extra bijdrage te leveren door middel van een mooie veiling met bijzondere stukken.

De opbrengsten van het EuroCollege Charity Diner zullen een grote bijdrage leveren aan de bestrijding van kanker.

Voor meer informatie:

Cindy Makor
charitydiner@studenten.eurocollege.nl
06-30580692

Meer informatie over EuroCollege Hogeschool vindt u op www.eurocollege.nl

EuroCollege

EuroCollege-Charity-Daniel-den-Hoed

Over ivofaase

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top