zondag, augustus 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Cijfers / Europarlementariër Farage verdacht van fraude met Europees geld
Europarlementariër Farage verdacht van fraude met Europees geld

Europarlementariër Farage verdacht van fraude met Europees geld

  • Europa
  • Nigel Farage, de leider van de United Kingdom Independence Party, is beschuldigd van fraude door een voormalig partijgenoot. Farage zou 18.765 euro per jaar aan EU-vergoedingen hebben gekregen voor onderhoud aan zijn kantoor in het zuiden van Groot-Brittannië.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjizdd0r04uk/nieuws/europarlementarier_farage_verdacht_van?ctx=vhsjd8w6pdvc&start_tab0=10&tab=0

Het pand in kwestie, een voormalige graanschuur, werd echter kosteloos beschikbaar gesteld aan Farage door aanhangers van zijn partij. Volgens de voormalige boekhouder van Farage liggen de ware onkosten rond de 300 euro per maand. De kiescommissie voor de komende Europese Commissie vraagt nu waar het verkregen geld is gebleven. Voor Europarlementariërs geldt een verplichting om donaties, zoals een gratis kantoor, te melden.

Farage reageerde woedend op het verhaal, dat gepubliceerd werd in de Britse krant The Times. Hij spreekt van een ‘politiek gemotiveerde aanval’ tegen zijn persoon en overweegt nu juridische stappen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top