zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / European Leisure Industries presenteert haar eerste speeltuin in Australië!
European Leisure Industries presenteert haar eerste speeltuin in Australië!

European Leisure Industries presenteert haar eerste speeltuin in Australië!

  • Internationale
  • Na meer dan veertig jaar ervaring installeert European Leisure Industries haar eerste speeltuin in Caringbah, Australië. E.L.I (European Leisure Industries) is de Europese marktleider in design, productie en installatie van indoor speeltuin, speelcentrums, speelhoeken, Family Entertainment Centrums (FEC) en kinderhoeken.
  • European Leisure Industries
  • www.eliplay.eu/nl
  • samantha@eliplay.eu

Na meer dan veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie, presenteert European Leisure Industries, de overkoepelende organisatie van VCS Play, met trots hun eerste speeltuin in Australië. In de laatste veertig jaar had de ELI Group nog nooit de mogelijkheid om een speeltuin te installeren meer dan 16.000 kilometers van huis.

Op 10 Maart 2014 heeft ELI het project in Caringbah, Australië afgerond. Na een proces van meer dan zes maanden is ELI trots op het feit dat de eerste speeltuin in Australië officieel is. De indoorspeeltuin is nog niet in gebruik i.v.m. het feit dat er nog hard gewerkt wordt aan de ‘theming’ van de speeltuin. Bij ELI zijn ze er zeker van dat de speeltuin een geweldige toevoeging is voor het centrum van Caringbah. De speeltuin is uitgerust met veel verschillende attracties voor verschillende leeftijden: ballenbad, donut glider, softball experience, auto track, crocodile swap, bruggen, glijbanen, klimtoren, bouwblokken en een peuterhoek.

Eric Verstappen: “De ELI Group werkt al meer dan veertig jaar in de branche van indoor speeltuinen maar we hebben nog nooit de mogelijkheid gehad om een speeltuin te installeren in Australië. Met deze installatie hebben we een nieuwe stap gezet in onze geschiedenis. Het is altijd een uitdaging om nieuwe kansen te krijgen in andere landen. Elk land heeft nieuwe uitdagingen als je kijkt naar installatie, transport en wensen. Ik ben er erg trots op dat we deze stap hebben gezet en laten we hopen dat meer mensen en landen volgen.”

Over EuropeanLeisureIndustries

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top