vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Europees Jongeren Evenement: online deelnemen
Europees Jongeren Evenement: online deelnemen

Europees Jongeren Evenement: online deelnemen

  • Europa
  • Doe mee aan het EYE2014 evenement in mei! Duizenden jonge Europeanen hebben zich al aangemeld om deel te nemen aan het Europees Jongeren Evenement (EYE2014) in Straatsburg in mei. Voor al diegenen die niet de kans hebben het evenement fysiek bij te wonen, zullen er verschillende andere manieren zijn om het evenement online te volgen en deel te nemen.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjhyjvvqluz3/nieuws/europees_jongeren_evenement_online?ctx=vhsih95vppua&tab=0

Duizenden mensen uit alle hoeken van Europa, waaronder buurlanden en kandidaat-lidstaten hebben zich aangemeld voor de EYE2014 evenementen. Ze komen uit scholen, universiteiten, jongerenorganisaties evenals spontane groepen gevormd met behulp van de EYE social media platforms (aangezien individuele aanvragen niet worden aanvaard).

Dit evenement is echter niet alleen voor degenen die er persoonlijk bij kunnen zijn… Het Europees Parlement zal iedereen in staat te stellen aan het evenement online deel te nemen. Zij krijgen de kans om verschillende workshops, paneldiscussies en performances te volgen via rechtstreekse uitzendingen online.

Door het gebruik van hun pc’s of tablets, zullen de deelnemers in staat zijn om online vragen te beantwoorden via Twitter en rechtstreeks deel te nemen aan de discussies en debatten die plaatsvinden in Straatsburg. Workshopmoderatoren zullen de beste vragen van het web selecteren en opnemen in de live-discussies.

In Straatsburg zullen er grote schermen in en rond het gebouw van het Parlement de live uitzending van de vergaderingen en besprekingen, samen met Twitter en Instagram muren tonen. Het Parlement zal ook de deelnemers voorzien van een mobiele applicatie met daarin alle informatie over de activiteiten, waaronder een persoonlijk schema en kaarten, evenals de biografieën van alle sprekers. De applicatie zal worden gelanceerd in april.

Het Europees Parlement is altijd een pionier onder de openbare instellingen geweest, als het gaat om de betrokkenheid van mensen door middel van sociale media en online communicatie. Bijna 70 % van de EP-leden heeft een persoonlijke website en meer dan 60 % is actief op social media platforms, zoals Facebook en Twitter. Het Europees Parlement heeft bijna 1,3 miljoen Facebook fans, waarmee het de grootste parlementaire Facebook- gemeenschap in de wereld is.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top