donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Europese landbouwministers bijeen in Amsterdam en regio Eindhoven
Europese landbouwministers bijeen in Amsterdam en regio Eindhoven

Europese landbouwministers bijeen in Amsterdam en regio Eindhoven

  • Nederland
  • Staatssecretaris Martijn van Dam (Economische Zaken) ontvangt op 30 en 31 mei alle EU-ministers van Landbouw. De ministers komen naar Eindhoven en Amsterdam voor de tweedaagse informele Landbouwraad, die geheel in het teken staat van innovatie en de toekomst van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Het centrale thema luidt ‘Food of the future – the future of food’.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

Op maandag 30 mei brengen de 28 landbouwministers van de EU samen met Eurocommissaris Phil Hogan een bezoek aan ‘Food to Be’, een tijdelijke  expo in Eindhoven over de toekomst van voedsel. Aansluitend gaat het gezelschap naar GrowWise (landbouwlab van Philips) en vervolgens naar een melkveebedrijf met een moderne vrijloopstal en melkrobots. Een dag later – dinsdag 31 mei – gaan de ministers naar Amsterdam om daar in het Scheepvaartmuseum en het Ecodome te brainstormen en discussiëren over de toekomst van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid.

Food to Be

De expo ‘Food to Be’ wordt op 30 mei officieel geopend door staatssecretaris Van Dam en de burgemeester van Eindhoven, Rob van Gijzel. Op deze expo geven innovatieve ondernemers, wetenschappers en designers hun visie op de toekomst van ons voedselsysteem. De expositie is van 31 mei tot en met 5 juni ook voor het publiek toegankelijk (Klokgebouw – Strijp S, Eindhoven – toegang gratis).

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top