maandag, maart 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Even voorstellen: Petra Vermeer, salesmedewerker bij NAUPAR
Even voorstellen: Petra Vermeer, salesmedewerker bij NAUPAR

Even voorstellen: Petra Vermeer, salesmedewerker bij NAUPAR

  • Nederland
  • Petra Vermeer werkt al jaren als salesmedewerker bij NAUPAR. Een veelzijdige functie waarin zij een mooi product mag verkopen. “Je bent continu in gesprek met vrolijke mensen die bezig zijn met het plannen van een onvergetelijk uitje, dát maakt deze baan zo leuk!”
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Werken bij NAUPAR
Volgens collega’s is Petra een gedreven, betrokken en zeer ervaren medewerker. Iemand waarop je kunt bouwen én iemand die je kunt vertrouwen. Of het nu gaat om een weekendtocht met vrienden of om een week varen met het bedrijf; Petra weet de reis perfect voor te bereiden en goed over te brengen. “Mijn doel is om de vaartocht tot in de puntjes te organiseren en vervolgens zo goed mogelijk aan de klanten voor te leggen, zodat zij niets liever willen dan deze reis maken.”

Over Petra
Hoe toepasselijk: voor een reisje mag je Petra ’s nachts wel wakker maken. En als het even kan: een reisje naar de zon! Haar favoriete quote is Pluk de dag, want je moet immers nooit te ver vooruit kijken. Van leuke mensen om haar heen, goed eten en een heerlijk zonnetje, krijgt Petra energie. Wanneer ze met vrienden of familie op stap is vergeet Petra compleet de tijd.

Het dilemma: Je moet 1 zintuig opgeven (ruiken, zien, horen, proeven, voelen) óf je kan de letter ‘e’ niet meer schrijven en uitspreken. “Dat ‘laatst’!”, lacht Petra direct. 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top