donderdag, juni 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Even voorstellen: Rimke Nooter, Hoofd Events bij NAUPAR
Even voorstellen: Rimke Nooter, Hoofd Events bij NAUPAR

Even voorstellen: Rimke Nooter, Hoofd Events bij NAUPAR

  • Nederland
  • Lelystad, 1 maart 2016 – Vandaag in de spotlights: Rimke Nooter, Hoofd Events bij NAUPAR. Al sinds 2002 werkt Rimke gedurende grote evenementen, zoals SAIL Amsterdam, af en toe bij NAUPAR; nooit in een vast dienstverband, altijd voor een tijdelijke periode. Op 1 januari 2016 is ze voor een periode van 1 jaar aangenomen om de afdeling Events nieuw leven in te blazen.
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/even-voorstellen-medewerker-rimke
  • webteam@naupar.com

Lelystad, 1 maart 2016 – Vandaag in de spotlights: Rimke Nooter, Hoofd Events bij NAUPAR. Al sinds 2002 werkt Rimke gedurende grote evenementen, zoals SAIL Amsterdam, af en toe bij NAUPAR; nooit in een vast dienstverband, altijd voor een tijdelijke periode. Op 1 januari 2016 is ze voor een periode van 1 jaar aangenomen om de afdeling Events nieuw leven in te blazen.

Werken bij NAUPAR

Rimke sluit raamcontracten af, zoekt samenwerkingsverbanden met touroperators en busmaatschappijen, doet de marketing voor events en is verantwoordelijk voor de verhuur van de drie vlaggenschepen van NAUPAR: de Abel Tasman, de Willem Barentsz en de Stedemaeght. Tijdens een dagtocht op een van deze schepen zal het de aanwezigen zeker niet ontbreken aan een goede catering, leuke activiteiten en – indien gewenst – entertainment. Met name de personeels- en bedrijfsuitjes komen veelal op haar bordje terecht, maar ook bruiloften op het water zijn erg in trek. Ook de verhuur van sloepen en salonboten in Amsterdam vallen onder haar afdeling. Het allerleukste aan haar baan vindt Rimke het klantcontact: “Er simpelweg voor mensen zijn, naar ze luisteren en ervoor zorgen dat alles geregeld wordt, zoals zij dat wensen. Dát vind ik super leuk.”

Over Rimke

Volgens haar collega’s is Rimke sociaal, hulpvaardig en zeer betrokken. Rimke kan zich zelf hierin goed vinden. Haar motto? ‘Geniet van het leven, je weet immers nooit hoelang het nog duurt’. En dat is iets waar ze zich zeker aan houdt. Zowel op het werk als in haar privéleven krijgt Rimke energie van positieve mensen. Zij vergeet compleet de tijd wanneer zij wordt omringd door vrienden. Goed om te weten: mocht u een leuke verrassingstrip in petto hebben, dan kunt u Rimke daar best om 03.00 uur ’s nachts voor wakker maken.

Het dilemma: Elke dag door een sprinkhanenplaag naar het werk óf áltijd achter een langzaam, oud vrouwtje met een rollator lopen? Rimke kiest voor het oude vrouwtje: “Maar eigenlijk is het beide niet fijn!” 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top