woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Even voorstellen: Rob van de Avondrood
Even voorstellen: Rob van de Avondrood

Even voorstellen: Rob van de Avondrood

  • Nederland
  • Even voorstellen: Rob van de Avondrood
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/even-voorstellen-rob-van-de-avondrood
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 2 juni 2015 – Rob Peetoom is de eigenaar van de Avondrood; een prachtige klipper met een gezellig en warm interieur. Jaren geleden is Rob begonnen als matroos op de koopvaardij en nu, ruim 25 jaar later, trotseert hij de Nederlandse wateren op zijn eigen schip.Lelystad, 2 juni 2015 –

Rob Peetoom is de eigenaar van de Avondrood; een prachtige klipper met een gezellig en warm interieur. Jaren geleden is Rob begonnen als matroos op de koopvaardij en nu, ruim 25 jaar later, trotseert hij de Nederlandse wateren op zijn eigen schip.

Rob Peetoom

Rob is een ervaren schipper die – met al 15 seizoenen op zak – het vaargebied als zijn broekzak kent: “En ik vaar nog steeds met veel plezier,” vertelt Rob, “Gewoon de alledaagse dingen vergeten, dat vind ik geweldig.”

Al meer dan 25 jaar ervaring

Zoals gezegd is Rob Peetoom ruim 25 jaar geleden zijn carrière op het water begonnen als matroos op de koopvaardij. Hier heeft hij zich weten op te werken tot eerste stuurman. In 1998 kreeg Rob de kans om kapitein te worden. Toen gooide hij het roer om: “Ik kocht direct de Parodie, een tjalk van 20 meter,” vertelt Rob.

De Avondrood

Inmiddels is Rob Peetoom de trotse eigenaar van de Avondrood; een mooie klipper die hij grotendeels zelf heeft gerenoveerd. “Ik vind het geweldig om met de mensen aan boord een avontuur aan te gaan. Iets meemaken dat zij nog nooit hebben beleefd,” aldus Rob.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top