donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Even voorstellen: Wilfred van de Sudwester
Even voorstellen: Wilfred van de Sudwester

Even voorstellen: Wilfred van de Sudwester

  • Nederland
  • NAUPAR introduceert iets nieuws: iedere maand zetten wij één van onze schippers in het zonnetje. Deze maand geven wij de beurt aan Wilfred; schipper van de klassieke Sudwester.
  • NAUPAR
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 6 mei 2015 – Lelystad, 6 mei 2015 – NAUPAR introduceert iets nieuws: iedere maand zetten wij één van onze schippers in het zonnetje. Deze maand geven wij de beurt aan Wilfred; schipper van de klassieke Sudwester.

Wilfred

Wilfred is een enthousiaste, vriendelijke schipper die veel waarde hecht aan het tevreden stellen van de mensen aan boord: “Iedere dag is het weer mooi om te zien hoe mensen genieten van iets waar je zelf hard voor werkt,” legt Wilfred uit. “Dit is natuurlijk ook iets waar wij als schippers trots op zijn. Je werkt hard om juist jouw product netjes en verzorgd te presenteren aan je klant.”

Trots

Bijzonder trots is Wilfred op het feit dat veel mensen ieder jaar weer aan boord van zijn schip stappen om vakantie te vieren: “Hierbij moet je natuurlijk goed luisteren en inspelen op de wensen van de klant. Het vertrouwen dat veel klanten uiten door regelmatig terug te keren, is de mooiste en beste waardering die je voor je werk kunt krijgen.”

Spijt? Geen denken aan!

“Als ik nu terug kijk op de tijd dat ik werkzaam ben als schipper heb ik tot de dag van vandaag absoluut geen spijt, dat ik de keuze gemaakt heb om zelf eigenaar te worden van de Sudwester,” vertelt Wilfred. “Hierdoor heb ik het mooiste beroep te wereld gekregen: zeilende beroepsschipper!”

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top