woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Evenement 24H Zuid: ervaar Amsterdam op een nieuwe manier
Evenement 24H Zuid: ervaar Amsterdam op een nieuwe manier

Evenement 24H Zuid: ervaar Amsterdam op een nieuwe manier

  • Nederland
  • Bent u, net als ons, al vaak in Amsterdam geweest? En lijkt het u wel wat om nu eens achter werkelijk álle ins en outs van deze populaire stad komen? Bezoek dan het 24H Zuid op zaterdag 24 september. Morgen dus! Dit is ongetwijfeld hét evenement om Amsterdam Zuid op een andere manier te ervaren. Met het karakteristieke Amsterdam Zuid centraal!
  • PC Hooftstraat
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Een bijzonder evenement
Bij het horen van ‘Amsterdam Zuid’, denkt u vast al snel aan de P.C. Hooftstraat. Toch is dit deel van de stad veel meer dan alleen deze chique winkelstraat. Tijdens het evenement 24H Zuid ontdekt u de nog ietwat onbekende kanten van dit stadsdeel. Wat gaat er bijvoorbeeld schuil achter de deur van de Vondelbunker? En hoe ziet het Amsterdamse Bos er ’s avonds uit?

Volop activiteiten
Het programma van 24H Zuid staat bomvol leuke activiteiten. Om u toch een beetje een idee te geven, hebben we een top 3 samengesteld. Het hele programma vindt u uiteraard op de site van het evenement.

  1. Concertgebouw By Night: Verken het Concertgebouw met niets meer dan… Een zaklamp! Een spannende, nachtelijke rondleiding.
  2. Museumtram: In een oude tram zingen singer-songwriters hun beste liederen. Wie maakt volgens u de grootste kans om internationaal bekend te worden?
  3. Wildplukwandeling Zuidas: Wist u dat er tussen de grote kantoorgebouwen op de Zuidas de allerlekkerste rucola groeit? Plukken maar!

Verschillende edities
Natuurlijk kunt u ook de andere Amsterdamse stadsdelen ontdekken. 24H Amsterdam is namelijk verdeeld in vijf verschillende edities. Op 13 en 14 februari vindt het 24H Oost plaats, op 12 en 13 maart 24H West en op 21 en 22 mei 24H Zuidoost. Amsterdam Noord is al op 29 oktober aan de beurt.

Benieuwd naar 24H Zuid? Zet dit gave evenement dan vandaag nog in uw agenda!

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top