dinsdag, juni 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Exclusief ontworpen, unieke trouwringen van uitzonderlijke kwaliteit
Exclusief ontworpen, unieke trouwringen van uitzonderlijke kwaliteit

Exclusief ontworpen, unieke trouwringen van uitzonderlijke kwaliteit

  • Nederland
  • Cober Trouwringen zijn onze grote trots. Bij Atelier Cober maken wij uw trouwring exact zoals u hem zich voorstelt in uw mooiste dromen.
  • Cober Goudsmeden
  • erotmensen@yahoo.com

Bent u op zoek naar een originele trouwring? Dan bent u bij goudsmid Cober aan het juiste adres. Naast prachtige ontwerpen van verschillende top designers, biedt Cober ook een exclusief zelf ontworpen lijn aan. Wilt u kleine aanpassingen maken binnen een bestaand ontwerp of zelf uw eigen droomring ontwerpen, het is allemaal mogelijk. Met de nieuwste technieken biedt Goudsmid Cober u de mogelijkheid om vanaf het nulpunt, samen, uw eigen exclusieve trouwring te verwezenlijken.

Al uw wensen kunnen worden vervuld, niks is te gek!

Bij Cober kunt u in samenwerking met ervaren goudsmeden geheel uw eigen ring ontwerpen. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar met het gemak van het speciale 3 dimensionale ontwerpprogramma, worden uw ideeën gemakkelijk in beeld gebracht. Met uw wensen en de ideeën van specialisten ziet u snel uw droomring geboren worden. Wanneer u bent overeengekomen over het ontwerp, wordt de ring speciaal voor u gemaakt door de goudsmeden. Zo creëert u uw eigen, unieke trouwring. Wanneer het digitale ontwerp klaar is, kunt u al zien hoeveel de ring weegt en hoe groot de steen wordt. Zo weet u van te voren precies hoeveel uw droomring gaat kosten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een prachtige ring in de bestaande collectie hebt gezien, maar dat deze ring niet volledig aan uw wensen voldoet. Bij Cober bekijken ze graag met u, hoe deze ring gemaakt kan worden tot uw ideale trouwing.

Meer dan een ring:

Al jaren lang wordt bij Cober een hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd. Het streven is om unieke en exclusieve sieraden te smeden. Er wordt met veel passie gewerkt aan het ontwerpen van onder andere exclusieve trouwringen. Hieruit is de prachtige ‘Cober collectie’ voort gekomen. Niet alleen is de kwaliteit van de ringen uitzonderlijk hoog, maar ook de vormgeving is prachtig. Voor wie niet zomaar een ring wil, maar op zoek is naar meer dan een ring, is de Cober collectie een uitkomst. Tijdloze ontwerpen sieren de uitgebreide collectie. Exclusieve diamanten worden geplaatst in designontwerpen. Een team van ervaren goudsmeden haalt dagelijks het onderste uit de kan, om de emotionele waarde te laten weerspiegelen in de ontwerpen. Zo koopt u meer dan een prachtige ring op zich.

Over erotmensen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top