vrijdag, januari 15, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Expo over bevrijding Europa in Brussel
Expo over bevrijding Europa in Brussel

Expo over bevrijding Europa in Brussel

  • Europa
  • Premier Mark Rutte en de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, openen op 13 februari in het EU-parlement in Brussel een reizende tentoonstelling over de bevrijding van het Europees continent op het einde van de Tweede Wereldoorlog. De expo Routes of Liberation vloeit voort uit een Nederlands project dat in 2008 in Gelderland ontstond. Met een toeristische route worden in het landschap bijzondere plekken aangegeven die met de bevrijding van de nazi's te maken hebben.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjg7kiy0c7xj/nieuws/expo_over_bevrijding_europa_in_brussel?ctx=vh7eg8yilrzv&tab=0

De reizende tentoonstelling over de gevolgen van de bevrijding zal later dit jaar in Nederland te zien zijn, aldus een woordvoerder van de Nederlandse stichting Liberation Route Europe maandag. Het is dan 70 jaar geleden dat de geallieerden begonnen met de bevrijding van Nederland. EU-parlementsvoorzitter Schulz is beschermheer van de stichting.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top