maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Exponentiele stijging woningprijzen Londen
Exponentiele stijging woningprijzen Londen

Exponentiele stijging woningprijzen Londen

  • Europa
  • Voor de echte Londenaren is het tegenwoordig nauwelijks meer mogelijk om een mooie huur- of koopwoning in de stad te bemachtigen.
  • Spasimo
  • www.spasimo.nl
  • info@spasimo.nl

Voor de echte Londenaren is het tegenwoordig nauwelijks meer mogelijk om een mooie huur- of koopwoning in de stad te bemachtigen. Veel mensen uit Londen klagen dat de stijgende prijzen vooral te wijten zijn aan de vele Russen en Arabieren die in hun stad komen wonen. Deze toestroom aan rijke buitenlanders heeft er volgens hun toe geleid dat de mensen uit de stad de huur of hypotheek niet meer kunnen betalen.
De prijs van een woning omhoog met 5 euro per uur.

Het klinkt misschien gek om de prijs van een woning per uur te berekenen. In de Engelse hoofdstad zijn de prijzen echter zo gestegen, vergeleken met twaalf jaar gleden zijn de gemiddelde woningprijzen nu twaalf procent hoger.

De prijzen stijgen in heel Groot-Brittannië

Niet alleen in Londen stijgen de prijzen exceptioneel, ook in andere Engelse steden zijn de gemiddelde aankoopprijzen van woningen flink gestegen, wel iets minder dan in de hoofdstad. Over het hele land gezien zijn de prijzen met gemiddeld 3,8 procent gestreden. De prijzen in de hoofdstad stijgen dus echt exceptioneel, de onderzoekers rekenden uit dat het om een stijging van maar liefst 5 euro per uur gaat. De gemiddelde prijs van een typische Londense woning is iets meer dan 600.000, dit is meer dan drie keer het gemiddelde van het hele land.

 

Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden Spasimo

www.spasimo.nl

 

Over Spasimo

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top