dinsdag, juni 2, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Expositie 75 jaar Philips shavers wegens succes verlengd
Expositie 75 jaar Philips shavers wegens succes verlengd

Expositie 75 jaar Philips shavers wegens succes verlengd

  • Nederland
  • Vanwege de grote belangstelling verlengt het Philips museum de tentoonstelling ‘75 jaar Philips shavers’. Vanaf de start van de expositie, begin oktober, bezochten vele belangstellenden het museum. Het publiek dat het unieke overzicht van Philips shavers nog niet gezien heeft, kan de expositie nog tot en met 6 april aanstaande bezoeken.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150107-Expositie-75-jaar-Philips-shavers-wegens-succes-verlengd.wpd#.VK1XMSuG9R8

De expositie ’75 jaar Philips shavers` geeft aan de hand van meer dan tachtig apparaten, diverse reclameaffiches, films en foto’s een uniek overzicht van Philips shavers vanaf 1939. Met de verlenging van de expositie biedt het Philips museum geïnteresseerden nog drie maanden de kans om de expositie over deze geweldige uitvinding ‘voor den modernen man’ te bezichtigen.

Terug- en vooruitblik

Het jaar 2014, dat in het teken stond van 100 jaar Philips Research, was een prachtig jaar voor het Philips museum: bijna vijfenveertigduizend bezoekers bezochten het museum. In juni lanceerde het Philips museum Mission Eureka, het interactieve gezelschapsspel op een iPad over 100 jaar Philips uitvindingen. Diezelfde maand organiseerden de Eureka-partners Eindhovens Dagblad en Omroep Brabant samen met het museum de ‘Mijn Philips-dag’. Tijdens deze dag kwamen vele Philips liefhebbers in het museum bijeen om hun authentieke producten te laten zien en hun bijzondere verhalen te delen.

Olga Coolen, directeur Philips museum: “Iedere dag blijkt dat de verhalen van Philips een onuitputtelijke bron voor exposities, science workshops, lezingen, educatieve programma’s en rondleidingen zijn. In 2015 gaan we daar enthousiast mee verder.”

Het nieuwe jaar staat voornamelijk in het teken van het ‘Internationaal jaar van het Licht` en ‘90 jaar Philips Design’. Speciaal tijdens schoolvakanties organiseert het Philips museum workshops en kunnen bezoekers de voorstelling ‘De Lamp` zien. Op maandag 6 april, op Tweede Paasdag, viert het Philips museum zijn tweede verjaardag en zijn er festiviteiten voor jong en oud.

Meer informatie over het Philips museum is te vinden op www.philips-museum.com. Hier is ook praktische informatie over openingstijden, toegangsprijzen en parkeermogelijkheden te vinden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top