dinsdag, november 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Expositie EYE-CANDY 5 bij kunstenaar Anita Ammerlaan
Expositie EYE-CANDY 5 bij kunstenaar Anita Ammerlaan

Expositie EYE-CANDY 5 bij kunstenaar Anita Ammerlaan

  • Nederland
  • ‘Atelier Expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan’ presenteert vanaf vrijdag 5 september tot en met 30 november weer een bijzondere expositie met prachtige textielkunst, beelden, kleurpotloodtekeningen, digitale kunst, 3D-printing en schilderijen in diverse stijlen.
  • Atelier Expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan
  • http://www.anitaammerlaan.com
  • info@photocreation.nl
  • Persbericht

‘Atelier Expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan’ presenteert vanaf vrijdag 5 september tot en met 30 november weer een bijzondere expositie met prachtige textielkunst, beelden, kleurpotloodtekeningen, digitale kunst, 3D-printing en schilderijen in diverse stijlen.

De volgende kunstenaars zullen hun kunstwerken presenteren op de Markt 39 tijdens expositie ‘EYE-CANDY 5’, op een unieke 1150m2 grote locatie in het centrum van Roosendaal; Liesbet Optendrees, Henny Adank(september en oktober), Marijke Ardon(november), Heleen Bastiaensen, Gita Kalishoek, Jos van Beek, Robert Remijnse, Erik Loman, Loeke Pam, Jacqueline van Bergeijk, Engelien Dam, Serpil Kalak en Anita Ammerlaan.

Gratis te bezoeken van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.

Atelier Expositieruimte Anita Ammerlaan
Markt 39
Roosendaal

Website kunstenaar Anita Ammerlaan: www.anitaammerlaan.com
Email: info@anitaammerlaan.com
Facebookpagina: www.facebook.com/AtelierExpositieruimteKunstenaarAnitaAmmerlaan

Websites van onze exposanten;

Liesbet Optendrees – www.liesbet.biz
Henny Adank – www.hennyadank.nl
Marijke Ardon – www.marijkeardon.nl
Heleen Bastiaensen – www.heleenbastiaensen.com
Gita Kalishoek – www.gitakalishoek.nl
Jos van Beek – www.josvanbeekkunst.nl
Robert Remijnse – www.rmrdesign.nl
Erik Loman – www.erikloman.com
Loeke Pam – www.loekepam.nl
Jacqueline van Bergeijk – www.jacquelinevanbergeijk.nl
Engelien Dam – www.edsculpturen.nl
Serpil Kalak – www.serpilkalak.nl

poster-kleiner

Over expositieruimteanitaammerlaan

Anita Ammerlaan (1976), afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academy in 1999, hield zich jarenlang bezig met het schilderen van portretten van koeien op figuratief-realistische wijze. Anita raakte geïnspireerd door de koeien van het melkveebedrijf van haar vader en oom. Nu houdt zij zich ook bezig met andere thema’s. Anita benadert haar thema’s op een kleurrijke, persoonlijke en soms bijna emotionele wijze waardoor haar figuratief-realistische olieverfschilderijen een poëtische lading krijgen. Anita heeft in sommige omstandigheden de voorkeur voor acrylverf. Hiermee kan zij aan haar laatste serie werken; de 'lightscapes', werken die onbedoeld een mix bleken te zijn van abstracte, impressionistische en expressionistische kunst. Bij deze 'lightscape'-serie ging zij vanuit haar eigen gevoel, haar gevoel voor de natuur, met de materie, zonder voorop gesteld plan, aan het werk om haarzelf en het publiek te laten verrassen. Het zijn typische werken die je ook van dichtbij, real-life, zou moeten bekijken. Alleen dan zie je de vele kleurschakeringen, het reliëf en de vele manieren waarop het licht speelt met de schilderijen. Tevens combineert Anita deze voor haar nieuwe manier van werken met het figuratief-realisme.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top