zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Extra concert Bruno Mars op 10 mei 2017!
Extra concert Bruno Mars op 10 mei 2017!

Extra concert Bruno Mars op 10 mei 2017!

  • Nederland
  • Wegens de grote vraag naar kaarten is er een extra concert van Bruno Mars op woensdag 10 mei 2017 in de Ziggo Dome toegevoegd. De kaartverkoop voor het extra concert is gelijk van start gegaan. Bestel je tickets hier.
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Bruno Mars won meerdere Grammy Awards en werd 20 keer genomineerd voor een Grammy. Daarnaast verkocht hij wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums, wat hem een van de bestverkopende artiesten aller tijden maakt. De zanger, componist, producer, regisseur en muzikant stond recent nog aan de top in de hitlijsten met de wereldhit ‘Uptown Funk’. Het nummer schreef geschiedenis als de langste Billboard ‘Hot 100′ Single van de laatste 6 jaar en was de tiende single in het 57-jarig bestaan van de hitlijst die maar liefst 14 weken op nummer 1 stond. De wereldhit won bovendien talloze onderscheidingen, waaronder 3 Grammy Awards.

 

Afgelopen februari keerde Mars terug op het podium van de Super Bowl Halftime Show om daar op te treden naast niemand minder dan Beyoncé en Coldplay. Zijn eigen historische optreden uit 2014 schreef binnen de NFL geschiedenis als de op één na best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit met een record aantal van 115,3 miljoen kijkers. Volgens Billboard scoorde Mars zijn eerste vijf ‘Hot 100′-singles sneller dan elke mannelijke artiest behalve Elvis Presley.

 

Ben jij erbij op 9 en/of 10 mei? Laat het ons en je vrienden weten door jezelf op aanwezig te zetten op de Facebookevent-pagina’s.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top